ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ

Μπέλα Χαντίντ: Το fashion icon των κάζουαλ κοριτσιών


Το προσωπικό στιλ και οι δυνατότητες της Μπέλα Χαντίντ στο χώρο του μόντελινγκ δεν χωρούν πια καμία αμφιβολία.

Είναι μόλις είκοσι χρονών και η νεαρή καλλονή έχει γίνει ένα από τα πιο εντυπωσιακά και περιζήτητα μοντέλα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των Versace, Fendi και όχι μόνο στο catwalk για τις επιδείξεις της σεζόν SS2017.

Η γκαρνταρόμπα της θα λέγαμε πως είναι πιο μυστήρια και γκόθικ από ότι της ξανθιάς αδερφής της, Τζίτζι, με το μαύρο χρώμα και τα δερμάτινα ρούχα να κυριαρχούν.

Αν η διάθεση και το στιλ σου πλησιάζουν περισσότερο στο κάζουαλ με μοντέρνες πινελιές, τότε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τις προτάσεις της Μπέλα.

Style File

  • Τα γυαλιά ηλίου είναι το αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται ποτέ.

 

  • Τα τζην παντελόνια είναι μια από τις βασικές της επιλογές για μια βόλτα στην αγορά με τις φίλες της. Με σκισίματα ή χωρίς, σκουρόχρωμα ή “ξεπλυμένα” η Μπέλα τα συνδυάζει πότε με κροπ μπλούζες που αναδεικνύουν τους καλογυμνασμένους της κοιλιακούς και πότε με πλεκτά. Δεν διστάζει μάλιστα να αναβαθμίσει το λουκ φορώντας ψηλοτάκουνα και μια πανάκριβη τσάντα.  

 

 

 

  • Χάρη στα δίμετρα και καλλίγραμμα πόδια της, η Μπέλα λατρεύει τα εφαρμοστά και μίνι φορέματα, το οποία συνδυάζει με over- the-knee μπότες.

 

 

 

 

  • Για τις βραδινές όμως εξόδους προτιμάει ρομαντικές γραμμές και γοβάκια. Την υπερβολή όμως δεν θα τη συναντήσεις πουθενά.

 

  • Όπως αναφέραμε το μαύρο κυριαρχεί στην γκαρνταρόμπα της. Office παντελόνια, φόρμες, δερμάτινα, τα μαύρα ρούχα αγκαλιάζουν τη σιλουέτα της και την κολακεύουν. Δοκίμασε τα στην total black εκδοχή τους ή “σπάσε” τη μονοτονία με ένα πανωφόρι.