Instagram
Instagram
ΤΗΑSSIA NAVES

Thassia Naves: Τα στιλιστικά τιπς που ακολουθεί η διάσημη Βραζιλιάνα fashion blogger


Λατρεύει τη μόδα και τα ταξίδια που τις υπόσχονται καινούριες και ενδιαφέρουσες εμπειρίες στον τομέα αυτό.

Από μικρό παιδί “περικυκλωνότα픨από υφάσματα και θαύμαζε την ενασχόληση των παππούδων της με τη ραφή φορεμάτων, ενώ η μητέρα της αποτέλεσε το πρόσωπο - πρότυπο της στην εκπαίδευση, το καλό φαγητό και την κομψότητα.

Η όμορφη Thássia Naves από τη Βραζιλία είναι σήμερα μια σταρ του Ίνσταγκραμ και δημοφιλής fashion μπλόγκερ, που ξεχωρίζει αναμφίβολα ανάμεσα στην πληθώρα των γυναικών που ασχολούνται ενεργά με τη μόδα.

 

 

 

Αν δεν την έχεις ακούσει ποτέ ξανά, εμείς σου δίνουμε την ευκαιρία να τη γνωρίσεις, για να καταλάβεις, πως αυτό που την ξεχωρίζει δεν είναι τόσο το τι φοράει ή τα brands που επιλέγει, όσο το πώς συνδυάζει ρούχα και αξεσουάρ, δίνοντας σε κάθε outfit την προσωπικής της πινελιά.

  • Είναι εθισμένη στα αξεσουάρ και στην ντουλάπα της θα βρεις ένα σωρό από τσάντες και τσόκερς, γιατί θεωρεί πως αυτά είναι τόσο ευέλικτα, ώστε να κάνεις οποιοδήποτε mix&match και να είναι πάντοτε πετυχημένο και εντυπωσιακό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Για τη φετινή φθινοπωρινή σεζόν προτείνει ανεπιφύλακτα t-shirts με φορέματα. Έχει πάθει εμμονή με αυτό το τρεντ!

 

 

  • Οι τελευταίες τις αγορές πραγματοποιήθηκαν στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο και εκεί επένδυσε σε τρία ζευγάρια παπούτσια του Οίκου Gucci.

 

 

  • Μετά από μια κουραστική Εβδομάδα Μόδας ή άλλες υποχρεώσεις, προτιμά να χαλαρώνει με την οικογένεια ή τους φίλους της.