ΝΤΥΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΕΙΤ

Aυτές που αντέγραψαν την Κέιτ -Οι διάσημες που φόρεσαν το ίδιο φόρεμα με την Μίντλετον


Kατέχει αδιαμφισβήτητα και δικαιωματικά τον τίτλο του style icon και κάθε χρόνο το όνομά της φιγουράρει στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του κόσμου.

Ο λόγος για την Kέιτ Μίντλετον που ουκ ο ολίγες φορές έχει δώσει “έμπνευση” με το στιλ της και οι εμφανίσεις της έχουν γίνει αντικείμενο αντιγραφής από λαμπερές γυναίκες του σταρ σύστεμ.

Οι φωτογραφίες είναι τα πιο αδιάσειστα ντοκουμέντα!

Drew Barrymore:

Η Kέιτ Μίντλετον επέλεξε το φόρεμα του οίκου Tory Burch για έναν βασιλικό αρραβώνα τον Απρίλιο του 2016. Λίγες ώρες μετά, η Drew Barrymore φόρεσε το ίδιο κομμάτι για την εμφάνισή της σε κοινωνική εκδήλωση στη Νέα Υόρκη.

 

Kim Kardashian:

H Κέιτ Μίντλετον έχει φορέσει αρκετές φορές την εν λόγω δημιουργία Alexander Mc Queen σε δημόσιες εμφανίσεις της. Η Κιμ Καρντάσιαν εμφανίστηκε με την ίδια, χωρίς μανίκια, σε εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη.

 

Pippa Middleton:

H μικρή αδελφή της Kate Middleton επέλεξε το φόρεμα της δεύτερης για εμφάνισή της σε γάμο φίλων της το 2012. Η Κate Middleton το είχε φορέσει το 2010.

 

Melanie Griffith: H Κέιτ Μίντλετον φόρεσε την δημιουργία του οίκου Barbara Casasola τον Ιούλιο του 2016. Λίγες εβδομάδες, η Griffith επέλεξε το ίδιο φόρεμα σε μαύρο για εμφάνισή της σε βραδινή εκδήλωση.

 

 

Αmal Clooney: Η Kate Middleton επέλεξε την δημιουργία του οίκου Alexander Mc Queen τον Ιούλιο του 2016. Η Αmal Clooney εμφανίστηκε με την ίδια δημιουργία δύο μήνες μετά.