H Ashley Graham/AP
H Ashley Graham/AP
MARY KATRANTZOU

H Ashley Graham φόρεσε Mary Katrantzou και φωτογραφήθηκε για μεγάλο περιοδικό


Η Ashley Graham, το 31χρονο plus size μοντέλο, είναι πια μια από τις πιο επιδραστικές παρουσίες της βιομηχανίας της μόδας. 

Εμφανίζεται σε μεγάλα runway shows, λαμβάνει μέρος σε καμπάνιες και ήδη μετρά αμέτρητα editorials και εξώφυλλα σε περιοδικά μόδας.

Το μοντέλο με τις όμορφες καμπύλες, πόζαρε για το αμερικανικό Εlle φορώντας δημιουργία της δικής μας, Mary Katrantzou.

H διεθνώς αναγνωρισμένη Ελληνίδα fashion designer μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία στην οποία το διάσημο μοντέλο εμφανίζεται με ένα λευκό, ολόσωμο μαγιό και πανωφόρι από pvc -από την συλλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019-, σε μία πισίνα.

Η συλλογή S/S 2019 είναι γεμάτη από πολύ χρώμα -κάτι που χαρακτηρίζει το ύφος των δημιουργιών της σχεδιάστριας- ενώ, γι' αυτή την σεζόν, το στοιχείο της διαφάνειας και του σύγχρονου υλικού πρωταγωνιστεί, ως μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας.

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε πριν λίγες εβδομάδες: η Ashley ποζάρει με σεξαπίλ μπροστά στο φακό φορώντας Mary Katrantzou κι εμείς δεν μπορούμε να κρύψουμε τον θαυμασμό μας.  

Η σχεδιάστρια έχει ντύσει με δημιουργίες της μερικές από τις πιο σπουδαίες γυναίκες, ενώ πρόσφατα συνεργάστηκε με τον οίκο Victoria’s Secret.