ΦΟΡΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ

Τα 4 ρούχα που πρέπει να «κλέψεις» από την ντουλάπα του φίλου σου


Το ανδρόγυνο στιλ αν και έχει δεχτεί πολλές επικρίσεις από γυναίκες που δεν το τολμούν, είναι και αυτό μια άποψη και μάλιστα, τόσο ισχυρή, που έχει μπει με πάθος στη γυναικεία γκαρνταρόμπα τα τελευταία χρόνια, προσδίδει άνεση, θηλυκότητα και σέξι χαρακτήρα.

Και μένα προσωπικά, αν με ρωτήσεις, δεν διστάζω να σου παραδεχτώ, ότι πολλές ήταν οι φορές εκείνες που έχω ζηλέψει αντρικές συλλογές σε καταστήματα ρούχων ή έχω επιλέξει ένα αξεσουάρ από το ανδρικό τμήμα, γιατί πολύ απλά μπορούσα να το μετατρέψω σε hot item των δικών μου εμφανίσεων.

Πριν σκεφτείς να ξοδέψεις και πάλι χρήματα για να ανανεωθείς και να αποκτήσεις εκείνο το καρό πουκάμισο που σου έκλεψε την καρδιά, αν είσαι δεσμευμένη ή έχεις κάποιον κολλητό στα μέτρα σου, κάνε μια έφοδο στην ντουλάπα του και «κλέψε» τα καλύτερα ρούχα και αξεσουάρ του!

  • Το καπέλο τύπου baseball

Όσο περισσότερο φορεμένο και παλιό, τόσο το καλύτερο! Κάτι σαν το παλιό καλό κρασί. Ιδιαίτερα αν το βρεις σε σκούρο μπλε ή μαύρο χρώμα. Φόρεσε το για να δημιουργήσεις το δικό σου statement look, για άνετες καθημερινές εμφανίσεις.

 

 

  • Το αντρικό κασκόλ

Απόλυτα classy, συνδύασε το με ένα δερμάτινο τζάκετ ή ένα μακρύ παλτό, αθλητικά ρούχα και φλατ παπούτσια.

 

 

 

  • Το φούτερ

Το XL φούτερ είναι ένα από τα πρώτα ρούχα του που τείνει να «κλέψει» μια γυναίκα, ακόμα και για μέσα στο σπίτι. Γιατί να μην το φορέσεις και σε μια βόλτα σου; Ταιριάζει με τζην, κολάν, φόρμες και κάζουαλ παπούτσια.

 

 

 

  • Αντρικό σακάκι 

Θέλεις να ολοκληρώσεις το office look, αλλά σου λείπει το σακάκι; Δανείσου αυτό του συντρόφου σου! Σήκωσε τα μανίκια του στους αγκώνες και άφησε το ανοιχτό.