Το εντυπωσιακό show της Κathy Heyndels στην AXDW - Όλα όσα είδαμε | 0 bovary.gr
Το εντυπωσιακό show της Κathy Heyndels στην AXDW - Όλα όσα είδαμε | 0 bovary.gr
KATHY HEYNDELS

Το εντυπωσιακό show της Κathy Heyndels στην AXDW - Όλα όσα είδαμε


Μια μοναδική συνύπαρξη στο catwalk του 20oυ AXDW στο Ζάππειο Μέγαρο είδαμε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.

O οίκος μόδας «Kathy Heyndels» σε συνεργασία με την σειρά ανδρικών ρούχων «Giannetos Hand Made» πραγματοποιήσαν ένα show υψηλών προδιαγραφών παρουσιάζοντας τις νέες τάσεις Φθινόπωρο – Χειμώνας 2016-17.

Εντυπωσιακή στιγμή της βραδιάς ήταν το show Dark Rose από το Γιάννη Τόγκο για τον οίκο Kathy Heyndels. Guest καλεσμένη για την κολεξιόν SS17 ήταν η Μαρία Κορινθίου η οποία περπάτησε στην πασαρέλα με δύο άκρως ενδιαφέρουσες εμφανίσεις.

Δαντέλα, μετάξι, δέρμα ενώθηκαν με αιθέρια υφάσματα και τούλι σε total white και total black σύνολα τόσο σε loose όσο και σε αυστηρή γραμμή ενώ την παράσταση έκλεψαν οι νυφικές δημιουργίες. Rock στοιχεία αναμείχθηκαν με υποψίες 80’s με μπούστο κορσέ και δερμάτινα ρέλια που τονίζουν την θηλυκότητα της κάθε σύγχρονης γυναίκας.


 

 

Τα χτενίσματα των μοντέλων είχαν φουτουριστικό άγγιγμα ενώ τα υποδήματα του fashion show ήταν σχεδιασμένα αποκλειστικά από την KΟΚOS SHOEDESING. Στα ανδρικά κοστούμια, ο σχεδιαστής Giannetos παρουσίασε τις δημιουργίες του με guest ονόματα τον Κώστα Σόμμερ και το Νίκο Αναδιώτη. Εκπρόσωποι από τον χώρο της δημοσιογραφίας, του τραγουδιού, του θεάτρου, της τηλεπαρουσίασης και του επιχειρηματικού κόσμου έδωσαν το «παρών» και καταχειροκρότησαν τις δημιουργίες.