Τα Kenzo x H&M ήρθαν στην Αθήνα και η BOVARY ήταν εκεί! Είδαμε, δοκιμάσαμε, φωτογραφίσαμε... | 0 bovary.gr
Τα Kenzo x H&M ήρθαν στην Αθήνα και η BOVARY ήταν εκεί! Είδαμε, δοκιμάσαμε, φωτογραφίσαμε... | 0 bovary.gr
H&M και KENZO

Τα Kenzo x H&M ήρθαν στην Αθήνα και η BOVARY ήταν εκεί! Είδαμε, δοκιμάσαμε, φωτογραφίσαμε...


Πρώτη του μήνα χθες και ολόκληρος ο γυναικείος πληθυσμός της Ελλάδας ζει στον ρυθμό του αγαπημένου brand H&M, που τη φετινή χειμερινή σεζόν συνεργάζεται με το γνωστό Οίκο Kenzo και φυσικά προκαλούν πανικό!

Μια συνεργασία που χαρακτηρίζεται από prints, χρώματα, πρωτοτυπία, αντιφατικά μοτίβα, εκρηκτικούς χρωματισμούς, ενέργεια με επιρροές από τα 80's και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο flagship κατάστημα της Η&Μ στην Ερμού 54, το βράδυ της Τρίτης, με καλεσμένους τόσο από τον χώρο της μόδας, όσο και από τη σόουμπιζ.

Εμείς δεν μπορούσαμε να λείπουμε από εκεί!

Κάναμε το «save the date», μπήκαμε στη λίστα του press και ήμασταν πιστές στο ραντεβού των 18:30.

Όσο για την παρουσία του κόσμου; Εκατοντάδες γυναίκες συνωστίστηκαν έξω από το κατάστημα της γνωστής εταιρείας, περιμένοντας να αποκτήσουν ένα κομμάτι από την capsule συλλογή κι όταν οι πόρτες πια άνοιξαν, ο χαμός είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε για να περιγράψουμε αυτό που ζήσαμε!

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος είχαν φροντίσει και για τις γευστικές μας απολαύσεις, με μπουφέ γύρω από τον οποίο συγκεντρώνονταν τα πηγαδάκια των καλεσμένων, για να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με το event και τα μοναδικά, ανατρεπτικά σχεδιασμένα ρούχα, με τη φουτουρτιστική θηλυκότητα.

 

 

 

Το μουσικό πάρτι της βραδιάς απογείωσαν με τη μουσική τους οι Playmen με guest performance υπό τη συνοδεία μιας νεαρής χορεύτριας, ντυμένης με ρούχα από την exclusive συλλογή, που δημιούργησαν η Carol Lim και ο Humberto Leon για την Η&Μ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ψωνίσαμε κι εμείς!

Ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους είδαμε τον Άκη Πετρετζίκη, την Τόνια Σωτηροπούλου, το Γιάννη Στάνκογλου, τη Μαριάντα Πιερίδη, τη Μαρία Ηλιάκη και την Ελένη Φουρέιρα, αλλά και fashion bloggers όπως η Δάφνη Νεοφύτου και η Νάνσυ Σπαθή.