Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
09|09|2019 03:00
SHARE
TOMMY HILFIGER

Το show του Τommy Hilfiger για το Φθινόπωρο του 2019 στη Νέα Υόρκη


Tο TOMMYNOW "See Now, Buy Now" event της Τοmmy Hilfiger για το Φθινόπωρο 2019 είναι γεγονός! 

Στο show, στο Apollo Theater της Νέας Υόρκης, παρουσιάστηκε η συλλογή TommyXZendaya που σχεδιάστηκε από τον Tommy Hilfiger μαζί με την παγκόσμια brand ambassador των γυναικείων συλλογών, Zendaya. To show συνέχισε τον εορτασμό της συνεργατικότητας, της πολυμορφίας και της ενδυνάμωσης που ο Αμερικανός σχεδιαστής και η ηθοποιός ξεκινήσαν στο TOMMYNOW στο Παρίσι την Άνοιξη του 2019.

Μετά από τα show στην Ευρώπη και την Ασία, το TOMMYNOW runway event επέστρεψε για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη μετά από την εκεί πρεμιέρα του, το Φθινόπωρο του 2016.  To event ήταν επηρεασμένο από την κινηματογραφική οπτική των '70s με ένα Harlem twist, φέρνοντας το γεμάτο αυτοπεποίθηση και αισιόδοξο πνεύμα της Zendaya μπροστά στο κοινό σε όλο τον κόσμο, τόσο live όσο και εικονικά. 

 Το show άνοιξε η TommyΧZendaya collaborative συλλογή για το Φθινόπωρο 2019, η οποία επαναπροσδιορίζει το power dressing.

Tα tailored κομμάτια της συλλογής γιορτάζουν το έντονο και δυναμικό στιλ της Zendaya μέσα από το σύγχρονο twist του Tommy Hilfiger. 

 

 

Stay tuned @tommyhilfiger #tommynow #tommyxzendaya #tommyhilfiger