Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
VICTORIA BECKHAM

Η Βικτόρια Μπέκαμ αποκάλυψε το must αξεσουάρ της επόμενης σεζόν -Διαχρονικό και διακριτικό


Φώτα, catwalk, Πάμε!

Η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου είναι σε εξέλιξη: η μεγάλη γιορτή της μόδας συνεχίζεται και όλοι οι προβολείς είναι στραμμένοι στις δημιουργικές ιδέες των ταλαντούχων designers.

Η αεικίνητη Βικτόρια Μπέκαμ, εκτός από το λανσάρισμα της νέας σειράς -φιλικών προς το περιβάλλον- καλλυντικών με την υπογραφή της, έχει άλλο έναν σημαντικό λόγο για να νιώθει πλήρης σε επαγγελματικό επίπεδο.

Παρουσίασε τη νέα της συλλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020 και αποτύπωσε το σχεδιαστικό της όραμα με τρόπο που ενθουσίασε τον κόσμο της μόδας.

Κοστούμια με 70s επιρροές και μακριά cocktail φορέματα, ζωηρές και γήινες αποχρώσεις (που δεν άφησαν ούτε μια σπιθαμή χώρου για το μαύρο), και η παντελής απουσία των handbags από τα χέρια και τους ώμους ήταν μερικά από τα κύρια points της επίδειξης.

Για την Βικτόρια Μπέκαμ, από τις εμφανίσεις της επόμενης σεζόν, δεν θα πρέπει να λείπει ένα πολύ διακριτικό αξεσουάρ.

 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Mια ζώνη που δεν «φωνάζει» την παρουσία της με κάποια μεγάλη αγκράφα, ή με πολλές λεπτομέρειες.

Μια skinny, δερμάτινη ζώνη, ιδανική για να συνοδεύσει, ένα μάξι φόρεμα με prints, ένα power suit, μια ψηλόμεση παντελόνα ή φούστα. H Bικτόρια Μπέκαμ, εστιάζει στη σημασία της λεπτομέρειας: αυτή κρίνει πάντα το αποτέλεσμα.

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Στιγμές από το catwalk που είδαμε στον official λογαριασμό της Victoria Beckham στο Instagram: