Το εκπληκτικό ρολόι της Chanel που βραβεύτηκε στο Grand Prix Ωρολογοποιίας της Γενεύης | 0 bovary.gr
Το εκπληκτικό ρολόι της Chanel που βραβεύτηκε στο Grand Prix Ωρολογοποιίας της Γενεύης | 0 bovary.gr
16|11|2016 18:24
SHARE
CHANEL

Το εκπληκτικό ρολόι της Chanel που βραβεύτηκε στο Grand Prix Ωρολογοποιίας της Γενεύης


Μια ακόμα μεγάλη διάκριση για την Chanel. H Chanel βραβεύτηκε για τρίτη φορά στο Grand Prix Ωρολογοποιίας της Γενεύης σε λαμπερή τελετή.

Το ρολόι της σειράς «Les Eternelles de Chanel», «Signature Grenat» κέρδισε στην κατηγορία «Κόσμημα». H capsule συλλογή «Les Eternelles de Chanel», έμβλημα δημιουργικότητας και χάρης των κοσμημάτων της Chanel, έχει διευρυνθεί με το πέρασμα του χρόνου. Tη φετινή σεζόν, το Studio of Creation of Fine Jewelry της Chanel αποτίει φόρο τιμής σε ένα από τα εμβληματικά μοτίβα του σπιτιού, το quilting (προέρχεται από τη λατινική λέξη culcita που σημαίνει σάκος γεμισμένος).

Διαμάντια ενισχυμένα από εκπληκτικούς πολύτιμους λίθους κάνουν αντιθέσεις σε ένα παιχνίδι καθρεπτίσματος που αποπνέει την υψηλή αισθητική της Chanel.

Το 18 καρατίων βραχιόλι από λευκόχρυσο ακολουθεί την τεχνοτροπία του quilting και έχει «κεντηθεί» με διαμάντια και πορτοκαλί ζαφείρια.


 

 

 

 

Το Grand Prix Ωρολογοποιίας της Γενεύης έχει ως στόχο να τιμήσει την τελειότητα της παγκόσμιας παραγωγής ρολογιών, επιβραβεύοντας σε ετήσια βάση τις πιο εκλεπτυσμένες δημιουργίες και τους φορείς στον τομέα της δημιουργίας ρολογιών. Τα ρολόγια που προεπιλέχθηκαν για το Grand Prix Ωρολογοποιίας της Γενεύης, όπως και οι νικητές περιλαμβάνονται σε ταξιδιωτική έκθεση στη Σεούλ, στη Ρώμη, στη Γενεύη και στο Ντουμπάι. Αυτό θα επιτρέψει στο διεθνές κοινό να ανακαλύψει και να θαυμάσει υψηλής ποιότητας ρολόγια μαζί, τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο. Η Chanel τιμήθηκε με αυτό το βραβείο για το εκπληκτικό της savoir- faire που πάντα βρίσκεται στην καρδιά της δημιουργικής της εξέλιξης.

 

 

 

 

TAGS