70' s ΑΕΡΑΣ

Με αέρα από τα 70's: Σουέντ φόρεμα, πώς να το φορέσεις


Το σουέντ είναι ένα από τα όχι και τόσο οικονομικά υφάσματα που επανεμφανίζεται στην αγορά ανά τακτά χρονικά διαστήματα, χάρη στον κλασικό, αριστοκρατικό, σικ και wearable χαρακτήρα του.  

Εχει σαφείς αναφορές στην εποχή των 70's και έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πολλούς σχεδιαστές μόδας οίκων υψηλής ραπτικής.

Μετά τα παπούτσια, τις τσάντες, τα παντελόνια και τα πανωφόρια, η μανία του σουέντ έρχεται στα φορέματα!

Ενα ύφασμα τόσο άνετο αντικαθιστά γίνεται το «άλλο» δέρμα της γκαρνταρόμπας σου και είναι αρκετά ζεστό για το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Κυκλοφορεί σε γήινες αποχρώσεις όπως το κάμελ και το καφέ, αλλά και σε άλλες πιο απρόσμενες και εντυπωσιακές, όπως το σκούρο μπλε ή το λιλά, δίνοντας σε κάθε γυναίκα την ευκαιρία να το εντάξει στη συλλογή της, ανάλογα με το γούστο της και να δημιουργήσει stylish σύνολα.

 

Μπορείς να αναβαθμίσεις την εμφάνιση σου είτε διαλέξεις τη βίντατζ είτε τη μίνιμαλ ή την boho εκδοχή του.

Το σουέντ φόρεμα συνδυάζεται απόλυτα με ψηλοτάκουνα παπούτσια, με ankle boots, με δερμάτινες μπότες, αλλά και με το ίδιο το σουέντ – βλέπε over the knee μπότες.

 

 

 

 

 

Το παιχνίδι με το σουέντ φόρεμα δεν σταματά ποτέ! Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι ιδανικό για να κάνεις το layering με πουκάμισα ή T-shirts.

 

 

 

 

Πρόσθεσε μεταλλικά αξεσουάρ για να μετατρέψεις το ύφος σε πιο ροκ ή φόρεσε από πάνω το μαύρο δερμάτινο τζάκετ σου.