ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

«American Music Awards 2016»: Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που... έγραψαν


Ο κόσμος των media παρακολούθησε χθές με πολύ ενδιαφέρον τα American Music Awards που πραγματοποιήθηκαν στο Λος Αντζελες και φυσικά στο στόχαστρο μπήκαν για άλλη μια φορά οι σελέμπριτις που εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί του Microsoft Theater.

Τα Αμερικανικά Βραβεία Μουσικής 2016 παρουσίασαν οι Jay Pharoah και Τζίτζι Χαντίντ, ενώ οι νικητές της βραδιάς αναδείχθηκαν ο Τζάστιν Μπίμπερ, η Ριάνα και ο Ντρέικ.

Κι αν όλοι περίμεναν εκκεντρικές και άκρως εντυπωσιακές παρουσίες, το φετινό red carpet φαίνεται πως κράτησε χαμηλούς τόνους, αφού οι διάσημες κυρίες της σόουμπιζ επέλεξαν κομψότητα και απλότητα τόσο στιλιστικά, όσο και στο μακιγιάζ και το χτένισμα τους.

Συγκεντρώσαμε τη λίστα με τις πιο καλοντυμένες και αναλύουμε το look τους:

  • Η Σελένα Γκόμεζ επέλεξε μια κατακόκκινη παραμυθένια τουαλέτα του οίκου Prada και λαμπερά κοσμήματα με την υπογραφή του Cartier, ενώ διατήρησε τη λάμψη στο πρόσωπο της με σχεδόν διάφανα χείλη και γήινο μακιγιάζ ματιών.
  • Η Αριάνα Γκράντε με ένα ψηλόμεσο παντελόνι τύπου «καμπάνα» και ένα μαύρο κροπ τοπ.
  • Η Κρίσι Τέιγκεν με το πιο προκλητικό μαύρο φόρεμα ever.
  • Η Ρέιτσελ Πλάτεν απαστράπτουσα μέσα στο φόρεμα του brand Pamella Roland και έντονο σμόκι μακιγιάζ ματιών που τόνιζε τα γαλανά μάτια της.

 

 

A photo posted by Rh Fashion (@rh.fashion) on Nov 21, 2016 at 4:12am PST

 

  • Η Hanna Davis με την πιο σέξι, διάφανη τουαλέτα της βραδιάς με την υπογραφή του brand Zuhair Murad, γήινους τόνους στο μακιγιάζ ματιών, λάμψη στα χείλη και sleek μαλλιά, με όγκο προς τα πίσω.

 

 

A photo posted by Rh Fashion (@rh.fashion) on Nov 21, 2016 at 4:06am PST

 

  • Η Τζίτζι Χαντίντ – αν και κάπως καλοκαιρινή – φόρεσε μια ολόλευκη δαντελένια δημιουργία του Roberto Cavalli, με διαφάνεια.
 

A photo posted by Beautywithintv (@beautywithintv) on Nov 21, 2016 at 3:29am PST

  • Η Teyana Taylor σε μια μάξι δημιουργία δια χειρός Elie Saab και έντονο μακιγιάζ ματιών, αλλά και φρυδιών.
 

A photo posted by Beautywithintv (@beautywithintv) on Nov 21, 2016 at 3:32am PST