22|11|2016 15:27
SHARE
ΜΙΚΡΟ ΜΑΥΡΟ ΦΟΡΕΜΑ

5 νέοι τρόποι να φορέσεις το Μικρό Μαύρο Φόρεμα


Το πιο αγαπημένο κομμάτι σε μια γυναικεία ντουλάπα είναι το μικρό μαύρο φόρεμα, το γνωστό σε όλες μας LBD.

Οι λόγοι που είναι ΤΟ αγαπημένο κομμάτι της ντουλάπας όλων των γυναικών, απλοί: Φοριέται όλες τις εποχές του χρόνου και σε κάθε περίσταση. Από το πρωί για καφέ, μέχρι τον γάμο. 

Η μόδα θέλει φαντασία, για αυτό και θα πρέπει να την αφήσετε ελεύθερη προκειμένου να δημιουργήσετε τους κατάλληλους συνδυασμούς και ταυτόχρονα να εμπνευστείτε από τις ιδέες που σας δίνουμε.

Υπάρχει, όμως, μια παγίδα: Μπορεί να γίνει... βαρετό. 

Πώς θα την αποφύγετε; Σας δείχνουμε 5 νέους τρόπους, 5 νέα στιλ για να το φορέσετε. 

  • Βάλτο με μια εσάρπα, ένα μαντήλι

Η εσάρπα ή το πόντσο είναι μια επιλογή. Για τις κρύες ημέρες. 
Το μαντήλι είναι μια δεύτερη επιλογή, για τις πιο ζεστές ημέρες. Δέσε ένα μαντήλι στη μέση σαν ζώνη, θα αλλάξει αμέσως το στιλ σου.

 

  • Βάλτο με φανταχτερά αξεσουάρ 

Ιδανική επιλογή για βραδινές εξόδους και πιο φανταχτερές εμφανίσεις. Βάλε το LBD με statement κοσμήματα και... θανατηφόρα τακούνια. Ναι, και τα δύο επιβάλλεται να έχουν χρώμα. 

  • Με Layering

Το layering είναι τάση και το μικρό μαύρο φόρεμα μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη βάση. Τι μπορείς να βάλεις πάνω από το LBD; Ενα ζεστό πουλόβερ και ίσως ένα τζάκετ. Συνδυάστε τα με το παπούτσι της σεζόν που δεν είναι άλλο από τα ankle boots. Βάλτε και στα αυτιά σας μεγάλα σκουλαρίκια και έτοιμες! 

  • Με ψηλές μαύρες μπότες ιππασίας 

Η μπότα ιππασίας είναι το... LBD των υποδημάτων. Οταν τα δύο συνδυάζονται είναι η επιτομή του στιλ και της κομψότητας. Συνδυάστε τα με ένα μαντήλι στο λαιμό, με μια πιο ανοιχτόχρωμη ζακέτα στο ίδιο ύψος με το φόρεμα και μια εντυπωσιακή τσάντα και είστε έτοιμες!  Καθώς η μόδα επιτάσσει και φέτος μπότα πάνω από το γόνατο, η μπότα ιππασίας μπορεί να αντικατασταθεί από μια τέτοια... 

  • Με ένα... τζιν

Οχι δεν εννοούμε τζιν μπουφάν αλλά τζιν παντελόνι. Βάλτε το LBD σαν μπλούζα πάνω από το τζιν σας και εντυπωσιακά αξεσουάρ όπως ένα βελούδινο  πέδιλο και μια μικρή τσάντα με καρφάκια και θα έχετε έναν τέλιο, νεανικό συνδυασμό.