Η Folli Follie εγκαινίασε το νέο της Concept Store στην καρδιά του Λονδίνου, στην οδό Regent | 0 bovary.gr
Η Folli Follie εγκαινίασε το νέο της Concept Store στην καρδιά του Λονδίνου, στην οδό Regent | 0 bovary.gr
FOLLI FOLLIE

Η Folli Follie εγκαινίασε το νέο της Concept Store στην καρδιά του Λονδίνου, στην οδό Regent


Με ένα μοναδικό πάρτι γιόρτασε η Folli Follie, το διάσημο lifestyle accessory brand, τα εγκαίνια του ανανεωμένου Folli Follie Concept Store, στον πιο δημοφιλή εμπορικό προορισμό του Λονδίνου, τη Regent Street. Το ανανεωμένο κεντρικό κατάστημα της Βρετανικής πρωτεύουσας αποτελεί την επιτομή της απαράμιλλης κομψότητας, αντικατοπτρίζοντας τη λάμψη, την αισθητική και τον κοσμοπολίτικο αέρα της Folli Follie.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους που παρευρέθηκαν στα λαμπερά εγκαίνια στην καρδιά του Λονδίνου, ήταν πολλοί εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως η Mollie King, τραγουδίστρια του συγκροτήματος The Saturdays, η Millie Mackintosh, socialite,  η Vanessa White, τραγουδίστρια του συγκροτήματος The Saturdays, η Sabrina Chakici, παρουσιάστρια του Ε! News και η fashion blogger και διάσημο μοντέλο Eleanor Calder. Φορώντας κοσμήματα, τσάντες και ρολόγια Folli Follie από τις νέες συλλογές μεταξύ άλλων Heart 4 Heart Colorful, Lady Bubble και Fashionably Silver, καθεμιά από τις καλεσμένες ανέδειξε με μοναδικό τρόποτο προσωπικό της στυλ.

Οι προσκεκλημένοι διασκέδασαν με τη μουσική των DJ Ashley James &Charlotte de Carle και στη συνέχεια με τις μουσικές επιλογές του διάσημου μοντέλου και DJ Amber Le Bon.

Το αναδιαμορφωμένο κατάστημα αντικατοπτρίζει τη νέα φιλοσοφία των καταστημάτων Folli Follie, φιλοξενώντας με κομψό τρόπο μια ευρεία γκάμα από τις τελευταίες συλλογές κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ της Folli Follie.