ΣΕΞΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

Η Τζιτζι Χαντιντ γδύθηκε για τον Versace


Το supermodel εξακολουθεί να κατακτά το χώρο της μόδας.

Λίγο μετά τη σέξι φωτογράφιση της για το διάσημο σχεδιαστή υποδημάτων Stuart Weitzman, όπου την είδαμε να ποζάρει ολόγυμνη μόνο με τα μποτάκια της, η Τζιτζι μαγεύει τον ανδρικό πληθυσμό μέσα από την συλλογή του Οίκου Versace για την άνοιξη 2017.

Ξαπλωμένη ολόγυμνη επάνω σε ένα κρεβάτι με πολυτελή μεταξωτά σεντόνια σε χρυσό και μαύρο print, η καλλονή κρύβει τα επίμαχα σημεία του σώματος της με μία oversized τσάντα του brand και τα πόδια της "ντύνουν" ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες ψηλοτάκουνες γόβες.

Η 21χρονη φόρεσε δερμάτινα σακάκια και φορέματα για λογαριασμό της συγκεκριμένης συλλογής του Οίκου Versace αλλά η μόνη φωτογραφία που κατάφερε να προκαλέσει το ενδιαφέρον ήταν η παραπάνω, αφού το μοντέλο αφήνει εκτεθειμένη την καλλιγραμμη σιλουέτα της.

Η νέα αυτή καμπάνια του fashion brand αποτελεί μία από τις κορυφαίες στιγμές στην καριέρα της, αφού η φετινή χρονιά ήταν γεμάτη επιτυχίες.

Η Τζιτζι βραβεύτηκε στις αρχές του Δεκεμβρίου ως Μοντέλο της Χρονιάς από τα British Fashion Awards, με την ίδια να δηλώνει ότι τα όνειρα της γίνονται πραγματικότητα.

Μάλιστα στο press room της εκδήλωσης είδαμε την Τζίτζι να φωτογραφίζεται με το θρύλο Donatella Versace.