ΨΗΛΑ ΠΟΔΙΑ

Τα 5 παπούτσια που κάνουν τα πόδια σου να δείχνουν ψηλότερα


Κάθε γυναίκα έχει τα δυνατά της σημεία που πρέπει να τονίζει σε κάθε ευκαιρία.

Ωστόσο, στον μεγάλο κόσμο της μόδας, πάντα βρίσκονται τρόποι για να κάνουμε ακόμα και τα αδύνατα σημεία μας, δυνατά. Μπορεί να μην θεωρείς τον εαυτό σου προικισμένο από άποψη ύψους, ωστόσο η βιομηχανία των υποδημάτων φαίνεται ότι έχει προνοήσει γι'αυτό. Στην αγορά υπάρχουν παπούτσια που μπορούν να κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται ψηλότερα.

Το στυλ τους μπορεί να ταιριάξει σε εμφανίσεις σου και πρωί και βράδυ και μπορεί να συνδυαστεί με όλα σου τα ρούχα.

Μακριά πόδια; Ναι, με το σωστό παπούτσι!

1) Μποτάκια – μέσα από το παντέλονι-

Μην βάζεις το παντελόνι σου μέσα από τα μποτάκια, αν θέλεις το παπούτσι να μην σου «κόβει» το ύψος. Δοκίμασε το αντίστροφο. Ενα πιο φαρδύ παντελόνι στο τελείωμά του δίνει ύψος.

 

2) Παπούτσια με λουράκια χιαστί

Αν το ύψος σου δεν σε ικανοποιεί πες όχι στα λουράκια στο ύψος του αστραγάλου. Επέλεξε ψηλά τακούνια με λουράκια χιαστί στο μπροστινό μέρος.

 

3) Mules

Οπως τα nude pumps έτσι και τα mules, μπορούν να δείχνουν τα πόδια σου πιο μακριά. Δοκίμασε το ζευγάρι που σου ταιριάζει.

 

4) Παπούτσια χωρίς λουράκια

Aν πιστεύεις ότι το ύψος σου δεν είναι το δυνατό σου σημείο, καλύτερα να αποφύγεις τα παπούτσια με λουράκια. Σου «κόβουν» ύψος από το πόδι, ενώ μπορείς κάλλιστα να το αναδείξεις με ένα ζευγάρι χωρίς λουράκια, όπως είναι αυτά της φωτογραφίας.

 

5) Mυτερά παπούτσια

Παπούτσια με μυτερή, σύμφωμα με τους fashion editors αυξάνουν το ύψος του ποδιού. Ενα ζευγάρι loafers είναι ό,τι πρέπει!