ΓΑΛΛΙΚΗ ΦΙΝΕΤΣΑ

Τα 5 μυστικά του στιλ των Γαλλίδων -Ετσι είναι πάντα σικάτες


Πολλές φορές θα έχετε αναρωτηθεί πως είναι δυνατόν οι Γαλλίδες να είναι τόσο σικ όλες τις ώρες της ημέρας.

Πρέπει άραγε να έχει γεννηθεί μία γυναίκα στη Μέκκα της μόδας και του στιλ, τη Γαλλία, για να μάθει όλα τα μυστικά μιας Παριζιάνας; Ανεπιτήδευτη κομψότητα και απαράμιλλη ομορφιά ακόμα και αν απλά χρησιμοποιήσουν ένα φουλαρι στο λαιμό, οι Γαλλίδες θεωρούνται από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του πλανήτη και όχι άδικα. Κανείς δεν μπορεί να τις αντιγράψει, ενώ η μόδα μοιάζει να κυλάει στο DNA τους. Σύμφωνα με τον Καρλ Λαγκερφελντ ωστόσο, δεν χρειάζεται να είσαι Γαλλίδα για να είσαι Παριζιάνα, για το λόγο αυτό αποκωδικοππιησαμε πέντε βασικά μυστικά που μπορείς να ακολουθήσεις.

1) Λατρεύουν τη φυσικότητα

Καμιά από τις Γαλλίδες δεν πρόκειται να παραδεχτεί πως ξοδεύει πενήντα λεπτά από το χρόνο της για να ετοιμαστεί πριν από μία έξοδο. Αντίθετα, θα υποστηρίξει ότι για παράδειγμα τα μαλλιά της έχουν μία φυσική όμορφη λάμψη και κίνηση, ενώ έχει χρησιμοποιήσει εργαλεία ή και προϊόντα styling. Τα χείλη της θα μοιάζουν σαν να έχει μόλις φιλήσει το σύντροφό της ενώ στην πραγματικότητα, έχει απλώσει το lipstick με το δάχτυλο ταμποναριστά.

 

2) Έμπνευση από τα είδωλα

Αν θέλετε να αντιγράψετε τον ορισμό του french chic τότε πρέπει να εμπνευστείτε από γυναίκες θρύλους που επηρέασαν τη μόδα, όπως η Μπριζίτ Μπαρντό. Φορέστε ένα τσινο παντελόνι και συνδυαστε το με πουλόβερ, μπαλαρίνες κι ένα μαντίλι στο λαιμό.

 

3) Περιποίηση και φροντίδα

Είναι γνωστό ότι οι Γαλλίδες αγαπούν τα φυσικά προϊόντα, για αυτό και τα προτιμούν και στην περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας τους. Αναζητηστε τις ετικέτες εκείνες των φυσικών καλλυντικών.

 

4) Τα must κομμάτια

Σύμφωνα με τη Γαλλίδα style blogger Marie Gilliot κάθε Παριζιάνα χρειάζεται ορισμένα βασικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα της. Ποια είναι αυτά; Μία designer bag δηλαδή μία τσάντα με την υπογραφή ενός οίκου μόδας, ένα skinny τζην, κόκκινο κραγιόν και μία μπλούζα με ρίγες.

 

5) Έμφαση στα μαλλιά

Για να ολοκληρωθεί το παριζιάνικο στιλ μιας εμφάνισης θα πρέπει τα μαλλιά να έχουν το κατάλληλο χτένισμα. Οι Γαλλίδες προτιμούν τα κυματιστά μαλλιά, με κίνηση, που δίνουν την αίσθηση πως το αποτέλεσμα είναι φυσικό. Χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα προϊόντα για να το πετύχετε.