ΚΟΜΨΗ ΣΤΑ ΚΡΥΑ

Πώς να ντυθείς στο πολύ κρύο και να δείξεις πιο αδύνατη


Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές προστάζοντας εμφάνιση με τα πιο ζεστά ρούχα της γκαρνταρόμπας μας.

Τις περισσότερες φορές, όταν θέλουμε να παραμένουμε ζεστές καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, φοράμε ό,τι πιο άνετο και ζεστό έχουμε αλλά οι συνδυασμοί που κάνουμε μας προσθέτουν πόντους. Τα στιλιστικά λάθη μπορεί να συγχωρούνται όταν κάνει πολύ κρύο, αλλά μπορούμε να τα αποφύγουμε αν ακολουθήσουμε μερικούς κανόνες.

Τις ημέρες με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες μπορούμε να κάνουμε εμφανίσεις διόλου μουντές και πολύ κολακευτικές. Τα έντονα χρώματα κλέβουν τις εντυπώσεις τον χειμώνα μιας και η παλέτα μαύρο- καφέ- γκρι- μπεζ είναι μεν η πιο κλασική αλλά είναι και η πιο συνηθισμένη. Πέρα από αυτό, συνδυάζουμε ρούχα πολύ χοντρά μεταξύ τους με αποτέλεσμα να προστίθεται «βάρος» στο look μας και να μην διαγράφεται η σιλουέτα μας.

Η μονοχρωμία, ο σωστός συνδυασμός υφάνσεων και άλλα στιλιστικά κόλπα μπορούν να σε δείχνουν πιο αδύνατη ακόμα και στις εμφανίσεις σου σε ημέρες πραγματικές παγωμένες.

Αυτά που πρέπει να θυμάσαι:

1) Αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία είναι να προστατευτείς από το κρύο. Ακόμα και να χρειαστεί να συνδυάσεις ρούχα πιο χοντρά, κάντο. Μην πέσεις στην παγίδα να φορέσεις ρούχα λεπτά, απλά και μόνο για να δείχνεις με περισσότερους πόντους.

2) Επιστράτευσε το καλό σου γούστο στο χρωματικό συνδυασμό. Πχ. μην συνδυάσεις ρούχα αταίριαστα χρωματικά μεταξύ τους επειδή έτυχε να είναι τα πιο ζεστά της γκαρνταρόμπας σου.

3) Μην φοράς φαρδιά ρούχα. Τα μάλλινα και πλεκτά ρούχα, από μόνα τους, προσθέτουν πόντους. Πχ. αν θες να φορέσεις ένα sweater dress προτίμησέ το σε πιο στενή γραμμή.

Τρόποι να ντυθείς τον χειμώνα και να δείχνεις κομψή

1) Πες ναι στη μονοχρωμία:

Τα πολλά, διαφορετικά μεταξύ τους χρώματα πάντα προσθέτους πόντους.

 

 

2) Φόρα σακάκι.

Είναι πάντα μια κομψή επιλογή, μπορεί να σε κρατήσει ζεστή και να συνδυαστεί άνετα με παλτό.

 

 

3) Φόρα παλτό και από μέσα όλα μαύρα

 

4) Φόρα στενό παντελόνι, skinny jeans, ψηλές μπότες. Τα πόδια σου θα δείχνουν πιο λεπτά και πιο ψηλά.

 

 

 

5) Αν δεν είσαι σίγουρη για τον χρωματικό συνδυασμό, φόρα σκούρα χρώματα.

 

 

6) Φόρα κασμίρ

Μια ύφανση που μπορεί να σε κρατήσει ζεστή και κομψή. Τα μάλλινα και τα πλεκτά ομολογουμένως πολλές φορές προσθέτουν πόντους.