GUCCI

Οι νέες ερωτεύσιμες τσάντες της Gucci -Με ελληνικό όνομα


Έβαλε την υπογραφή στην τσάντα που δεν αποχωρίστηκαν από πάνω τους οι πιο διάσημες fashion bloggers του κόσμου και τώρα παρουσιάζει δύο νέα «αριστουργήματα» της Gucci, τα οποία είναι θέμα χρόνου να γίνουν τα επόμενα hot items του οίκου.

 

A photo posted by Gucci (@gucci) on Jan 8, 2017 at 4:05am PST

«Dionysus»

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Gucci, Alessandro Michele, όχι μόνο έχει δώσει έναν αέρα ανανέωσης στον οίκο, προτάσσοντας την νωχελική και ρομαντική πλευρά της γυναίκας, αλλά έχει πάει τις τσάντες του οίκου σε άλλη διάσταση, χωρίς όμως να τους «στερήσει» την ταυτότητά τους.

 

A photo posted by Gucci (@gucci) on Jan 7, 2017 at 11:47am PST

Έχοντας παρουσιάσει τη σειρά με τσάντες Dionysus το 2014, οι οποίες ξετρέλαναν τα It Girls, ο οίκος έρχεται με δύο νέες δημιουργίες που ακούν στο όνομα Νυμφαία και Λίλιθ.

 

A photo posted by Gucci (@gucci) on Jan 7, 2017 at 5:19am PST

«Νυμφαία»

 

Με το ελληνικό στοιχείο να παίζει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο, η τσάντα με το όνομα «Νυμφαία» έχει λαβή από μπαμπού, λείο δέρμα και μαργαριτάρια. Το όνομα της προέρχεται από τις νύμφες των νερών της ελληνικής και ρωμαϊκής μυθολογίας που φορούσαν μαργαριτάρια στα μαλλιά και φορέματα τους.

 

A photo posted by Gucci (@gucci) on Jan 7, 2017 at 8:43am PST

«Λίλιθ»

 

 

Από την άλλη, η «Λίλιθ» έχει το χαρακτηριστικό (πια) σήμα του οίκου, δηλαδή ένα φίδι στο κούμπωμα της, το οποίο είναι από ασημένιο υλικό και έχει πράσινα πετράδια για μάτια. Το όνομα αυτής της σειράς παραπέμπει, σύμφωνα με την εβραϊκή μυθολογία (που αναπτύχθηκε πρώτα στο Βαβυλωνιακό Ταλμούδ) στην πρώτη γυναίκα που είναι το σύμβολο της θηλυκότητας και της ελευθερίας.