ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ

Πασαρέλα απο τις γυναίκες του Τραμπ στην ορκωμοσία – Τι φόρεσαν σύζυγος και κόρες [εικόνες]


H τελετή ορκωμοσίας του 45ου Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ ολοκληρώθηκε στο Καπιτώλιο.

Από το πλευρό του δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γυναίκες της ζωής του, η σύζυγός του Μελάνια και οι κόρες του Ιβάνκα και Τίφανι που εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους. Τις τελευταίες ημέρες οι προβολείς στραμμένες σε εκείνες. Στο κέντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Οι στιλιστικές τους επιλογές στο μικροσκόπιο. Τι δημιουργίες επέλεξαν, τι μακιγιάζ, τι look.

Στην ορκωμοσία είδαμε την Μελάνια Τραμπ να κάνει μια εμφάνιση στα γαλάζια. Επέλεξε ένα φόρεμα που έφερε την υπογραφή του Ralph Lauren. Για την εμφάνισή της στην ορκωμοσία πολύς λόγος έγινε το προηγούμενο διάστημα και τα αποκαλυπτήρια προκάλεσαν ποικίλα σχόλια.

Η Μελάνια Τραμπ συνόδεψε το φόρεμα από jacket και γάντια στο ίδιο χρώμα. Εντυπωσιακές και οι γόβες της, στην ίδια απόχρωση. Το μακιγιάζ της διακριτικό και τα μαλλιά της πιασμένα κότσο.

Πολλοί, λόγω της στιλιστικής της επιλογής της παρομοίασαν με την Τζάκι Κένεντι.

 

 

 

 

 

Ιβάνκα και Τίφανι. Οι κόρες του νέου Προέδρου της Αμερικής ντύθηκαν στα ολόλευκα. Το λευκό είναι μια από τις must χειμερινές επιλογές της φετινής σεζόν. Στο λευκό πανωφόρι της Ιβάνκα είδαμε μια διακριτική Αμερικάνικη σημαία, ενώ τα μαλλιά της με ελαφριές μπούκλες ήταν αφημένα στους ώμους.

Η αδελφή της, Τίφανι, επέλεξε και εκείνη λευκό χρώμα για την εμφάνισή της. Το μακρύ της παλτό, ένα statement, «ασφαλές» κομμάτι, ενώ το συνδύασε με κολιέ.Το μακιγιάζ σε αποχρώσεις παλ, με τονισμένα τα χείλη και τα μάτια της.

 

 

 

 

 

Στο δείπνο που παρατέθηκε προς τιμήν του νέου Προέδρου της Αμερικής μια μέρα πριν την ορκωμοσία είδαμε την Μελάνια Τραμπ να λάμπει φορώντας ένα ολόχρυσο φόρεμα (τύπου Mermaid). H ενδυματολογική της επιλογή ανέδειξε την καλίγραμμη σιλουέτα της. Η τουαλέτα που φόρεσε η Μελάνια ήταν δημιουργία της Λιβανέζας σχεδιάστριας,  Reem Acra, η οποία δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ. H Acra, η οποία είναι γεννημένη στη Βηρυτό είναι γνωστή για τα εκλεπτυσμένα, περίτεχνα βραδινά της φορέματα. Μάλιστα είναι οικογενειακή φίλη της οικογένειας Τραμπ. Δεν είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω σχεδιάστρια σχεδιάζει ένα ολόχρυσο φόρεμα για μία ιδιαίτερη περίπτωση, καθώς η Reem Acra έχει ντύσει πολλές άλλες διάσημες όπως την Μαντόνα, την Τέιλορ Σουίφτ, την Ολίβια Γουάιλτ κ.α για το κόκκινο χαλί.

 

 

 

 

 

 


Μια λευκή τουαλέτα, δημιουργία Carolina Herrera ήταν το ρούχο που επέλεξε η Ιβάνκα Τραμπ για την εμφάνισή της στο επίσημο δείπνο που παρατέθηκε προς τιμήν της οικογένειας. Η Ιβάνκα Τραμπ για άλλη μια φορά έκανε μια άκρως εντυπωσιακή ενδυματολογική επιλογή δείχνοντας ότι το λευκό είναι αγαπημένο της χρώμα. Λίγο πριν αναχωρήσει για την Ουάσιγκτον προκειμένου να παραστεί στην εναρκτήρια συναυλιών των τριήμερων τελετών γιια την ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Αμερικής η Ιβάνκα Τραμπ απαθανατίστηκε από τον φακό με ένα εντυπωσιακό σύνολο. Η Ιβάνκα Τραμπ επέλεξε να φορέσει δύο τάσεις της σεζόν, επενδύοντας στη μονοχρωμία και το πράσινο χρώμα, που είναι το Νο1 για το 2017.