CALZEDONIA VALENTINE’S DAY 2017: Η παιχνιδιάρικη συλλογή για την ημέρα του έρωτα | 0 bovary.gr
CALZEDONIA VALENTINE’S DAY 2017: Η παιχνιδιάρικη συλλογή για την ημέρα του έρωτα | 0 bovary.gr
23|01|2017 17:25
SHARE
CALZEDONIA 2017

CALZEDONIA VALENTINE’S DAY 2017: Η παιχνιδιάρικη συλλογή για την ημέρα του έρωτα


Mε ανάλαφρη διάθεση, χιούμορ και πολύχρωμο πληθωρικό χαρακτήρα Για την Calzedonia… love is in the air.

Η παιχνιδιάρικη συλλογή για την Ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου με την κομψή θηλυκότητα που αποπνέει, καλύπτει τα γυναικεία πόδια με καλσόν printed με καρδιές και designs σε love mood. Πέντε σχέδια που εναλλάσσουν την κομψότητα του μαύρου με διαφάνειες που δημιουργούν ένα φλερτ σχημάτων και χρωμάτων.

Για εκείνους που αναζητούν πάντα τις σωστές λέξεις, η Calzedonia προτείνει διαχρονικά κομμάτια: ένας νεανικός, cool τρόπος να πεις ‘I love you’. Δύο sensual σχέδια καλσόν με λεπτομέρειες από δαντέλα και μια σειρά από καρδιές που τρέχει κατά μήκος πίσω στο πόδι.Tο δεύτερο σχέδιο είναι πιο απλό και χαρακτηρίζεται από μία βασική λεπτομέρεια: κάλτσες με κόκκινη ή μαύρη καρδιά.

Η Walt Disney γίνεται πηγή έμπνευσης και ξαναζωντανεύει τις αγαπημένες μας παιδικές αναμνήσεις, όταν ονειρευόμασταν να βρεθούμε στην αγκαλιά του Prince Charming ή να χορέψουμε κλακέτες με τον Μίκυ Μάους. Η Calzedonia οραματίζεται τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου με μία σειρά κάλτσες εμπνευσμένες από τα πιο διάσημα ζευγάρια της Disney couples, όχι μόνο για τους ερωτευμένους αλλά ως το ιδανικό δώρο από καρδιάς για την φίλη, την αδερφή, την μητέρα ή την κόρη. Για εκείνο το πρόσωπο που είναι μαζί μας κάθε μέρα του χρόνου.  Ένα δώρο που εκφράζει την αγάπη μας για όλους εκείνους που χορεύουν κλακέτες στην καρδιά μας.