@Lucile Perron/Chanel
@Lucile Perron/Chanel
25|01|2017 18:33
SHARE
CHANEL

CHANEL: Η Λίλι Ρόουζ Ντεπ έκλεισε εντυπωσιακά ένα σόου με φορέματα... οσκαρικά!


Στο Grand Palais, σε ένα γνώριμο σημείο δηλαδή, είχε δώσει το χθεσινό ραντεβού του ο Καρλ Λάγκερφελντ με τους εκλεκτούς καλεσμένους του, λάτρεις της μόδας και τoυ οίκου... CHANEL! 

O διευθυντής του θρυλικού οίκου παρουσίασε τις -υψηλής ραπτικής- δημιουργίες του για την Ανοιξη-Καλοκαίρι 2017, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας Haute Couture του Παρισιού σε ένα catwalk γεμάτο καθρέφτες, εμπνευσμένο από ποια άλλη, την Coco Chanel και το διάσημο ατελιέ της με τους καθρέπτες που αντανακλούσαν τη μεγάλη σκάλα. 

Κένταλ Τζένερ, Μπέλα Χαντίντ και τα υπόλοιπα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα με δημιουργίες που παρέπεμπαν ευθέως στο «κόκκινο χαλί». Ρούχα... οσκαρικά, τα περισσότερα στο τελείωμά τους με φτερά στρουθοκάμηλου και ασημί πούλιες, με όγκο, τόσο στο τελείωμα, οσο και στα μανίκια, τονισμένη μέση. Ας σημειωθεί, τα περισσότερα από τα ρούχα, με βαθιά ντεκολτέ. Ολα τους φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να αντανακλούν αυτή την τρελή θηλυκότητα που ήθελε να βγάλει προς τα έξω ο Καρλ Λάγκερφελντ. 

Η χρωματική παλέτα των ρούχων που παρουσιάστηκαν κινήθηκαν στις παλέτες του λευκού, του ασημί-γκρι, τα ροζ, γαλάζια, πράσινα παστέλ και φυσικά, το μαύρο και το μπλε. Ρούχα από οργάντζα, ταφτά, δαντέλα, τούλι, ζακάρ υφάσματα, κεντημένα με πέτρες και πέρλες φλοράλ.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα θρυλικά τουίντ της CHANEL, σε παστέλ αποχρώσεις. Παλτό που μετατρέπονταν σε φορέματα, αλλά και σακάκια με μεγάλες ζώνες για να τονίζεται και εδώ η μέση.

Το σόου δεν θα μπορούσε να κλείσει διαφορετικά παρά με την Λίλι Ρόουζ Ντεπ, την 17χρονη σταρ, να φορά το νυφικό του οίκου. 

Με την οργάντζα σε απαλό ροζ να κυριαρχεί, δημιουργώντας όγκο στο κάτω μέρος και στα μανίκια και μια ζώνη (ακόμη και εδώ!) να κάνει και πάλι τη διαφορά και να τονίζει τη μέση όσο πρέπει, η Λίλι Ρόουζ Ντεπ, με όσα αντιπροσωπεύει, έκανε το εντυπωσιακότερο κλείσιμο, μαζί φυσικά με τον Κάρλ Λάγκερφελντ, που θα μπορούσε να γίνει στο σόου της CHANEL. 

 

@Lucile Perron/Chanel@Lucile Perron/ChanelΦωτογραφίες: @Lucile Perron/Chanel

TAGS