ΔΕΡΜΑΤΙΝA JACKET

Τα γαλλικό brand που «αποθεώνει» τα δερμάτινα jacket- Τα φορούν Χαντίντ και Καρντάσιαν


Αν αμφιταλαντεύσαι για το πoιο πανωφόρι είναι η No.1 τάση για φέτος, τότε διάσημες ηθοποιοί, μοντέλα και αγγελάκια της Victoria Secret ψηφίζουν ξανά και ξανά δερμάτινο jacket.

Και μπορεί το μαύρο δερμάτινο jacket να είναι ένα από τα κλασικά κομμάτια που πρέπει να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας, αλλά ένα γαλλικό brand έχει πάει το κλασικό δερμάτινο jacket σε άλλο επίπεδο.

 

A photo posted by NOUR HAMMOUR (@nourhammour_paris) on Jan 15, 2017 at 1:35pm PST

Με την οικογένεια Καρντάσιαν, την Τζίτζι Χαντίντ, την Ριάνα, την Μπλέικ Λάιβλι και διάσημες bloggers να μην αποχωρίζονται τα τζάκετ τους, το γαλλικό brand «Nour Hammour» έχει καταφέρει να κάνει τις πιο στιλάτες γυναίκες του κόσμου να φορούν τα πανωφόρια τους.

 

«Τα περισσότερα μοντέλα έχουν ένα πολύ φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα. Ταξιδεύουν συνέχεια και πηγαίνουν από το ένα casting στο άλλο, σε πάρτι, έξω για φαγητό κλπ. Έτσι, οι περισσότερες χρειάζονται ρούχα-κλειδιά που να μπορούν να τα φορέσουν σε διαφορετικές περιστάσεις και να κάνουν πολλούς συνδυασμούς (χωρίς όμως να προσπαθήσουν ιδιαίτερα)», ανέφερε η συνιδιοκτήτρια του brand, Κόνρι Γουέμπ, στην βρετανική Vogue.

 

A photo posted by NOUR HAMMOUR (@nourhammour_paris) on Nov 5, 2016 at 12:18pm PDT

Με τα σχέδια τους να έχουν διαφορετικά ονόματα, τα δερμάτινα jacket συνδυάζουν κομψότητα, παριζιάνικο αέρα, άνεση και μικρές ροκ πινελιές.

 

A photo posted by NOUR HAMMOUR (@nourhammour_paris) on Oct 19, 2016 at 7:29am PDT

Με τα κορδόνια, τα καρφιά, τα κρόσσια και τα έντονα χρώματα να κάνουν την διαφορά, στόχος της «Nour Hammour» είναι να απογειώνουν και το πιο απλό ντύσιμο, όπως ένα λευκό t-shirt και ένα μαύρο παντελόνι.

 

 

Πάντως, η Τζίτζι Χαντίντ είχε εμφανιστεί φορώντας ένα απλό μαύρο jacket «Nour Hammour» μαζί με αθλητικές φόρμες αποδεικνύοντας ότι ακόμη κι έτσι μπορείς να είσαι στιλάτη και σουπερ- άνετη.

 

A photo posted by NOUR HAMMOUR (@nourhammour_paris) on Jul 26, 2016 at 7:02am PDT

Και επειδή και εσύ και εγώ έχουμε δυσκολευτεί λίγο- πολύ για να βρούμε το ιδανικό jacket που θα αναδεικνύει το σώμα μας και θα «κάθεται» ωραία πάνω μας, μην ξεχνάς ότι ακόμη κι αν έχεις βρει το σχέδιο των ονείρων σου (και είναι και στο νούμερο σου), το πιο σημαντικό είναι να σου εφαρμόζει ωραία...!

 

A photo posted by NOUR HAMMOUR (@nourhammour_paris) on Apr 30, 2016 at 2:25am PDT

 

A photo posted by NOUR HAMMOUR (@nourhammour_paris) on Nov 18, 2014 at 3:13pm PST

 

A photo posted by NOUR HAMMOUR (@nourhammour_paris) on Jul 9, 2014 at 2:32am PDT

 

A photo posted by NOUR HAMMOUR (@nourhammour_paris) on Jan 25, 2017 at 11:12am PST

 

A photo posted by NOUR HAMMOUR (@nourhammour_paris) on Nov 7, 2016 at 11:32am PST

 

A photo posted by NOUR HAMMOUR (@nourhammour_paris) on Oct 1, 2016 at 11:50am PDT

Φωτογραφίες: nourhammour_paris, Instagram/ nour-hammour.com