02|02|2017 15:12
SHARE
ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ

Φόρα ψηλοτάκουνα χωρίς να υποφέρεις -Η Τζένιφερ Λόπεζ συμβουλεύει


Η αδυναμία της για τις γόβες και γενικά τα παπούτσια με ψηλά τακούνια είναι γνωστή, ενώ ακόμα και αν προσπαθήσεις να βρεις μία φωτογραφία της με φλατ θα δυσκολευτείς.

Σε επίσημες εκδηλώσεις, στο κόκκινο χαλί, στη βόλτα της, στις επαγγελματικές υποχρεώσεις, στις συναυλίες, η Τζένιφερ Λόπεζ είναι παντού με ένα ζευγάρι ψηλές, εντυπωσιακές, γόβες.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πρόσφατα λάνσαρε μία συλλογή παπουτσιών σε συνεργασία με τον Giuseppe Zanotti. Πώς όμως τα καταφέρνει και γιατί το ψηλό τακούνι δεν είναι επώδυνο για εκείνη; Η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να μοιραστεί τα μυστικά της και να δώσει συμβουλές σε όλες όσες υποφέρουν κάθε φορά που φορούν γόβες μιλώντας στη Vogue.

Oι συμβουλές της

«Υπάρχουν λίγα μυστικά. Πρώτον: αλλάζεις τακούνια. Ποτέ δεν εμφανίζομαι στη σκηνή με τα ίδια παπούτσια που φοράω στο κόκκινο χαλί».

 

«Για κάθε ερμηνευτή, τα παπούτσια με τα οποία χορεύει είναι συνήθως διαφορετικά από εκείνα που αποτελούν κομμάτι της βραδινής εμφάνισης. Αλλά αυτό μπορεί να εφαρμοστεί και στις γυναίκες που έχουν ένα λουκ από το πρωί μέχρι το βράδυ ή ακόμα αν βρίσκεστε σε κάποια εκδήλωση για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως ένας γάμος».

 

«Το να αλλάζεις παπούτσια δίνει στα πόδια σου την ευκαιρία να κάνουν ένα διάλειμμα από το προηγούμενο σχήμα (σ.σ. του παπουτσιού) και τα σημεία πίεσης».

 

«Δεύτερον: προσπάθησε να βρεις παπούτσια με λίγη πλατφόρμα, ακόμα και να είναι κρυμμένη. Κάνει μεγάλη διαφορά».

 

«Και τρίτον: η εξάσκηση κάνει θαύματα».

«Με το να φοράς τακούνια συχνά, καταλαβαίνεις πως να μοιράσεις το βάρος και τη στάση σου ώστε να μην ασκείται όλη η πίεση στις καμάρες των ποδιών που συνήθως προκαλεί πόνο».