Εβδομάδα Μόδας, Νέα Υόρκη: Εντυπωσιακές δημιουργίες από τα  πρώτα σόου | 0 bovary.gr
Εβδομάδα Μόδας, Νέα Υόρκη: Εντυπωσιακές δημιουργίες από τα πρώτα σόου | 0 bovary.gr
11|02|2017 18:56
SHARE
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Εβδομάδα Μόδας, Νέα Υόρκη: Εντυπωσιακές δημιουργίες από τα πρώτα σόου


Οι προβολείς στραμμένοι στη Νέα Υόρκη, εκεί που τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιείται ένα από τα μεγάλα fashion γεγονότα του 2017.

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ήδη έχει δείξει την δυναμική της. Οι δημιουργίες που έχουν κάνει μέχρι τώρα την εμφάνισή τους επαναπροσδιορίζουν  το στιλ και οι εκπλήξεις δεν λείπουν. Στην πασαρέλα είδαμε να περνούν όχι μόνο αιθέριες δημιουργίες αλλά και μήνυμα… πολιτικό.

Στην πασαρέλα του οίκου Calvin Klein είδαμε μηνύματα κατά του Ντόναλντ Τραμπ. Ο σχεδιαστής Raul Solis θέλησε ως μουσικό χαλί στο show του το τραγούδι του David Bowie «This is not America».

H Kένταλ Τζένερ περπάτησε στην πασαρέλα για τον οίκο La Perla με σιθρού δημιουργία που δεν άφηνε και πάρα πολλά στην φαντασία, η Τζίτζι Χαντίντ περπάτησε στο catwalk για τον Jeremy Scott  ενώ ανάμεσα στους λαμπερούς προσκεκλημένους της επίδειξης Calvin Klein είδαμε την σιδηρά κυρία της Vogue Αννα Γουίντορ, την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και την Ανδριάνα Λίμα που ξεχώρισαν με την παρουσία τους.

Πάρτε μια γεύση μέσα από φωτογραφίες!

Tadashi Shoji - 9 Φεβρουαρίου: Δημιουργίες που μας ταξίδεψαν σε άλλη εποχή. Σκούρο μπλε, βουργουνδί, γούνα, δαντέλα.

Jeremy Scott - 10 Φεβρουαρίου: Η Τζίτζι Χαντίντ δεν θα μπορούσε να μην κλέψει τις εντυπώσεις.

Calvin Κlein- 10 Φεβρουαρίου : Androgen look, σκούρα χρώματα. Είδαμε στους προσκεκλημένους την σιδηρά κυρία της Vogue Αννα Γουίντορ, την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και την Ανδριάνα Λίμα.

La Perla: Η Κένταλ Τζένερ έκλεψε τα βλέμματα περπατώντας στην πασαρέλα με σιθρού δημιουργία που διέγραφε τα οπίσθιά της (highlight του σόου!). Δημιουργίες υψηλής ραπτικής αλλά και άκρως σέξι.

 

 

Φωτογραφίες από το σόου:

Red Dress Collection 2017 - 9 Φεβρουαρίου: Ωδή στο κόκκινο! Φορέματα που μας εντυπωσίασαν!

Jason Wu - 10 Φεβρουαρίου: Prints, έντονα χρώματα, βελούδο, διαφάνεια. Οι καλεσμένοι του σόου μόνο 250.