Λονδίνο, Versus Versace: Οι Χαντίντ έδειξαν τι θα πει ροκ-γκόθικ, αλλά σικ, ντύσιμο | 0 bovary.gr
Λονδίνο, Versus Versace: Οι Χαντίντ έδειξαν τι θα πει ροκ-γκόθικ, αλλά σικ, ντύσιμο | 0 bovary.gr
19|02|2017 10:41
SHARE
VERSUS VERSACE

Λονδίνο, Versus Versace: Οι Χαντίντ έδειξαν τι θα πει ροκ-γκόθικ, αλλά σικ, ντύσιμο


«Για πολύ καιρό δεν είχαμε σουπερμόντελ. Τώρα είμαστε και πάλι πίσω, με έναν διαφορετικό τρόπο». 

Με αυτά τα λόγια η Ντονατέλα Βερσάτσε προανήγγειλε τις αδελφές Χαντίντ στο fashion show του οίκου Versus Versace που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2017.

Το υψηλών προδιαγραφών χθεσινοβραδινό σόου ήταν γεμάτο εκπλήξεις.

Η Τζίτζι και η Μπέλα Χαντίντ με ροκ, σέξι, γκόθικ και φουτουριστικά στοιχεία στις δημιουργίες με τις οποίες περπάτησαν στην πασαρέλα, έκλεψαν δικαίως τις εντυπώσεις.
 

AP
AP

Smokey eyes, χτενίσματα που έκαναν τα σούπερμοντελ να μοιάζουν με ροκ σταρ, statement σκουλαρίκια, lace – boots, γούνινα crop top, οpen toe stilettos, διαφάνεια (ξεχώρισε το semi-sheer μαύρο φόρεμα που είδαμε)  είναι μερικά από τα στοιχεία που «όρισαν» το στιλ της επίδειξης του οίκου.

Τις αδελφές Χαντίντ είχαμε δει και πριν λίγες ημέρες στο fashion show του οίκου Anna Sui και θα τις δούμε και στις Εβδομάδες Μόδας στο Μιλάνο και στο Παρίσι.

Με τζέρσει υφάσματα, grunge στοιχεία, army και bikers, ο οίκος μόδας την φετινή σεζόν θέλει να πάει το στιλ σε άλλο επίπεδο.

To makeover των δύο μοντέλων για το σόου, αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς των fashion team stylists, των make up artists και των hairstylists που έβαλαν τα δυνατά τους για το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

Ενδιαφέρον έχει το βίντεο που η Tζίτζι Χαντίντ γύρισε πρόσφατα και αποκαλύπτει πώς προετοιμάζεται για τα μεγάλα shows και πώς διαχειρίζεται την κριτική που δέχεται για τα looks της. «Η γυμναστική που κάνω με βοηθάει. Οχι μόνο στην σωματική μου κατάσταση, αλλά και στην πνευματική. Βοηθά το μυαλό μου να ηρεμήσει. Πριν περπατήσω στην πασαρέλα, σκέφτομαι τι θέλει ο σχεδιαστής από μένα στο σόου, αν θέλει να ορίσω εγώ την ενέργεια ή να αφεθώ στη μουσική και απλά… να αναπνέω. Οταν επισκέφθηκα για πρώτη φορά πρακτορεία στη Νέα Υόρκη, πολλοί μου είπαν ότι πρέπει να χάσω πολύ βάρος. Εκλαψα πολύ αλλά η μητέρα μου με συμβούλεψε όπως έπρεπε: "Θα βρούμε τους κατάλληλους". Οταν αγκαλιάζεις αυτό που είσαι, θα γίνεις γνωστή για αυτό".

Πηγή φωτογραφιών: Associated Press

TAGS