Διαγωνισμός Bovary.gr: Κερδίστε 5 από τα πιo στιλάτα backpack της Ανοιξης, με την υπογραφή Mi-Pac | 0 bovary.gr
Διαγωνισμός Bovary.gr: Κερδίστε 5 από τα πιo στιλάτα backpack της Ανοιξης, με την υπογραφή Mi-Pac | 0 bovary.gr
ΜΙ PAC

Διαγωνισμός Bovary.gr: Κερδίστε 5 από τα πιo στιλάτα backpack της Ανοιξης, με την υπογραφή Mi-Pac


Η Ανοιξη είναι προ των πυλών και η διάθεσή μας αλλάζει. Γίνεται πιο ανάλαφρη. Θέλουμε χρώμα, αποχαιρετώντας το γκρι του χειμώνα που επηρεάζει την ψυχολογία μας. Σκεφτόμαστε τις ανοιξιάτικες βόλτες μας στην πόλη και μια διαφορετική εικόνα του εαυτού μας.

Εμφανίσεις με στιλ , νεανικότητα, φρεσκάδα. Που μας χαρίζουν άνεση και ενέργεια.

Το ανοιξιάτικο στιλ σου για φέτος έχει το δικό αξεσουάρ. Τα backpacks έχουν την τιμητική τους και έρχονται από την Αγγλία. Μικρά, μεγάλα, μέτρια, είναι ιδανικά για all day εμφανίσεις.

Τα Μi-Pac έρχονται να κάνουν την διαφορά. Συνδυάζονται με όλα τα στιλ, έχουν όλα όσα χρειάζεσαι από μια τσάντα χωρίς να σε «μπερδεύουν» με λεπτομέρειες. Αν θέλετε να λάβετε μέρος στην κλήρωση της BOVARY εντελώς δωρεάν αρκεί να συμπληρώσετε τη φόρμα που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

 

Μοναδικά, περίτεχνα prints κάνουν τα backpacks ξεχωριστά, προσδίδοντας μια sporty ή και glamorous πινελιά στην εμφάνισή σου. Τέλος, έχουν προνοήσει για την διευκόλυνσή σου: έχουν υποδοχή για να περάσεις το hands free του κινητού σου ή τα ακουστικά που χρησιμοποιείς για να ακούς μουσική στις διαδρομές σου. Πλένονται και τα prints τους δεν παθαίνουν τίποτα!
 

Βρείτε τα Μi-Pac σε επιλεγμένα καταστήματα στην Αθήνα και την Επαρχία μεταξύ των οποίων και στο ΜΟΝΟΙ της Γλυφάδας ( Ι. Μεταξά 34, 210 8943 336)

Περισσότερες πληροφορίες ή και καταστήματα στην Ελλάδα θα βρείτε στο ΜΟΝΟΙ PROJECT DISTRIBUTION εδώ  http://www.monoiproject.com/site/