Γαλαζοαίματες πιο καλοντυμένες από την Μίντλετον -Οι 3 από τις 8 είναι Ελληνίδες | 0 bovary.gr
Γαλαζοαίματες πιο καλοντυμένες από την Μίντλετον -Οι 3 από τις 8 είναι Ελληνίδες | 0 bovary.gr
23|02|2017 18:10
SHARE
ΠΟΙΑ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ;

Γαλαζοαίματες πιο καλοντυμένες από την Μίντλετον -Οι 3 από τις 8 είναι Ελληνίδες


Στη λίστα με τις 8 γαλαζοαίματες που είναι πιο στιλάτες από την Κέιτ Μίντλετον, το popsugar περιλαμβάνει τρεις Ελληνίδες (τις νύφες και την εγγονή του τέως). 

Ο λόγος για την Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ (κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ), την Μαρί Σαντάλ και την Τατιάνα Μπλάτνικ (σύζυγο του Νικολάου).

Τρεις γυναίκες, δύο από τις οποίες μπορεί να μην έχουν καν ελληνική καταγωγή (η Μαρί Σαντάλ είναι βρετανο-αμερικανίδα μεγαλωμένη στο Λονδίνο και η Τατιάνα Μπλάτνικ γεννημένη στη Βενεζουέλα, μεγαλωμένη στην Ελβετία με πατέρα Σλοβένο και μητέρα Γερμανίδα), αλλά είναι... συγγενείς του τέως. 

Οι τρεις γυναίκες, όπως και οι υπόλοιπες πέντε που περιλαμβάνονται στη λίστα παρουσιάζονται από το Διαδικτυακό περιοδικό ως οι γαλαζοαίματοι που ανταγωνίζονται στιλιστικά την Δούκισσα του Κέιμπριτζ. Και μάλιστα, όπως επισημαίνει, διατηρούν και λογαριασμούς στο Ιnstagram τους οποίους ενημερώνουν εξαιρετικά συχνά με αέρα... fashion blogger. 

  • Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ, 20 ετών 

Το μεγαλύτερο παιδί του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ έχει εμπειρία από το χώρο της μόδας, την οποία παρακολουθεί ανελλιπώς και σπουδάζει αφού φοιτά στο Parsons School of Design in New York. Θα την δούμε συχνά στις πρώτες σειρές στα μεγαλύτερα σόου μόδας ανά τον κόσμο. 

 

 

  • Μαρί Σαντάλ, 48 ετών 

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η μητέρα της Μαρίας-Ολυμπίας, Μαρί Σαντάλ. Η σχέση της με τη μόδα είναι άμεση αφού η ίδια διατηρεί το ομώνυμο με εκείνη brand παιδικών ρούχων. Είναι επίσης επικεφαλής της εταιρείας πολυτελών ταξιδιωτικών ειδών DFS Group Ltd (κόρη του ιδρυτή των Duty Free). Ταξιδεύει ανά τον κόσμο, μόνη ή μαζί με τα παιδιά της, δίνει το παρόν στα μεγάλα σόου μόδας και  κάνει ατελείωτες διακοπές. Φυσικά, δεν σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα απ' όλα αυτά  με όσους την ακολουθούν στο Instagram. 

 

 

  • Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, 46 ετών

Σύζυγος του βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντουλάχ μπιν αλ Χουσεΐν, μητέρα της πριγκίπισσας Ιμάν, η βασίλισσα Ράνια, έχει αναπτύξει μεγάλο φιλανθρωπικό έργο, ενώ έχει γράψει και βιβλία. Κάθε της εμφάνιση, πάντως, επίσημη ή μη, είναι υπόδειγμα στιλ και φινέτσας, καθώς είναι ντυμένη, πάντα σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας στην πιο σικ εκδοχή της. 

 

 

  • Κάρολιν Φλέμινγκ, 41 ετών 

Βαρόνη, ιδιοκτήτρια του κάστρου Valdemar από το 2003 έως το 201, σταρ της δανέζικης τηλεόρασης με ενεργό παρουσία και στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς καθώς έχει δημιουργήσει το δικό της άρωμα. Εχει, επίσης, γράψει, βιβλία μαγειρικής. 

 

 

  • Πριγκίπισσα Σαρλέν,38 ετών 

Η Σαρλέν είναι πριγκίπισσα του Μονακό και σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου. Γεννημένη στη Ζιμπάμπουε η Σαρλέν εκπροσώπησε τη Νότιο Αφρική στους Ολυμπιακούς του 2000 στο Σίδνεϊ. Αγαπά τη μόδα και δεν παραλείπει να δίνει το  παρών σε μεγάλα fashion σόου. 

 

 

  • Πριγκίπισσα Ντέενα Αλουχανί Αμπντουλαζίζ, 41 ετών 

Πριγκίπισσα της Σαουδικής Αραβίας παντρεμένη με μέλος της  βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. Η συγκεκριμένη πριγκίπισσα έχει το δικό της brand D'NA, βρίσκεται πάντα στην πρώτη σειρά των καθισμάτων στα μεγαλύτερα fashion σόου και είναι αρχισυντάκτρια της Vogue Αυστραλία. 

 

 

  • Τατιάνα Μπλάτνικ, 36 ετών 

Σύζυγος του Νικολάου Γλίξμπουργκ, κάτοικος Αθηνών, η Τατιάνα ασχολούνταν με τη μόδα πολύ πριν το  γάμο της. Η Μπλάτνικ οργάνωνε τα events της Diane von Furstenberg. Αξίζει κανείς να την ακολουθεί στο Instagram για να παίρνει ιδέες από το boho στιλ της.