Instagram/ Patrickwilson
Instagram/ Patrickwilson
23|02|2017 21:40
SHARE
FENDI

Mιλάνο, Fendi: Κλασικό στιλ, με μια πινελιά ανανέωσης


Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου έζησε σήμερα μια από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές της.

Τζίτζι Χαντίντ, Μπέλα Χαντίντ και Κένταλ Τζένερ ήταν οι εκρηκτικές παρουσίες της επίδειξης για τη νέα κολεξιόν του οίκου για το Φθινόπωρο του 2017.

Κοστούμια και blazers. Μάξι, μεταξωτές φούστες. Βελούδο και δέρμα. Γούνινα παλτό στο ευέλικτο και luxurious καμηλό, γκρι φορέματα και μίντι φούστες με διαφάνεια (τάσεις που είδαμε να κυριαρχούν και την προηγούμενη σεζόν).

Ο ευφυής Καρλ Λάγκερφελντ (που γιορτάζει φέτος τα 52 χρόνια δημιουργικής συνεργασίας με τον οίκο) και η σχεδιάστρια Σίλβια Βεντουρίνι Φέντι (εγγονή της Αντέλ Φέντι που μαζί με τον σύζυγό της Εντουάρντο Φέντι ίδρυσαν την εταιρεία Fendi το 1925) συνεργάστηκαν για ένα αποτέλεσμα που χαρακτηρίστηκε ως «επανεκκίνηση» για τον οίκο. Με μια φρέσκια, «ολοκαίνουρια» ματιά. Το σέξι συναντά το preppy, το ροκ συναντά το classy και διαχρονικό.

Oversized τσέπες. Νεανικά cropped πουλόβερ. Aviator γυαλιά ηλίου με vintage ύφος.

Το κόκκινο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Ενα χρώμα που αποπνέει δυναμισμό, είναι sexy και μπορεί να απογειώσει μια preppy εμφάνιση.

Το σόου του οίκου Fendi παρέδωσε μαθήματα στιλ και μας υπενθύμισε για ακόμα μια φορά ότι τα statement κομμάτια μπορούν να καθορίσουν μια εμφάνιση. Ενα κατακόκκινο παλτό, ένα γούνινο coat, βινύλ over the knee μπότες. Back to basics, το επόμενο Φθινόπωρο!

 

 

A post shared by Esther Ferrario (@estherferrario) on Feb 24, 2017 at 12:26am PST

 

 

 

 

A post shared by Alexzandria Moià (@_mxiia_) on Feb 24, 2017 at 12:20am PST

 

 

 

A post shared by Trendslookbook (@trendslookbook) on Feb 24, 2017 at 12:23am PST

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by @fashion4thedreamers on Feb 23, 2017 at 5:47am PST

 

 

 

A post shared by alma mihali (@almamihali) on Feb 23, 2017 at 11:56pm PST

 

 

TAGS