28|02|2017 10:01
SHARE
KOKKINA MΠΟΤΑΚΙΑ

Τα μποτάκια που είναι η Νο1 τάση στα παπούτσια αυτή τη στιγμή


Είναι η hot τάση στα παπούτσια αυτή τη στιγμή. Ιδανικά για τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Τα κόκκινα μποτάκια (red ankle boots) είναι must.

Το κόκκινο είναι χρωμα που είδαμε στις Εβδομάδες Μόδας (ιδιαιτέρως του Μιλάνου), σε street style εμφανίσεις των σταρ του εξωτερικού, στο Pinterest.

Θα είναι ένα από τα χρώματα- πρωταγωνιστές τον επόμενο χειμώνα. Οι πασαρέλες του εξωτερικού έδειξαν ότι αυτό το χρώμα μπορεί να αναβαθμίσει την εμφάνισή μας και χωρίς προσπάθεια μπορεί να επιβληθεί σε ένα outfit.

 

 

Τα ankle boots είναι τα παπούτσια που πάνε με όλα και δεν έχουν «εποχή». Οι στιλίστες των σταρ τα έχουν εντάξει στη λίστα με τα τοπ κομμάτια αυτής της σεζόν.

Είναι ένα παπούτσι «μεταβατικό» για το πέρασμα προς την Ανοιξη. Ανετο και βολικό, ιδανικό για τις all day εμφανίσεις μας.

Τα ankle boots μπορούν να φορεθούν με το (skinny ή boyfriend) τζιν μας, με ένα boho ή πλεκτό φόρεμα, με metallic ή skater φούστα, με ένα μάξι φόρεμα.

Tα κόκκινα μποτάκια (red ankle boots), λοιπόν, δημιουργούν τον απόλυτο στιλιστικό συνδυασμό αυτή τη στιγμή.

Είναι επιβλητικά και γι'αυτό μας αρέσουν. Αν η μόδα επιτάσσει ντύσιμο με κομμάτια που μπορούν να υποστηρίξουν εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, τότε τα κόκκινα ankle boots είναι μια ασφαλής επιλογή.

 

 

 

 

A post shared by Leila Emine Lundsten (@l3minel) on Jan 15, 2017 at 5:20am PST

 

 

 

A post shared by Leila Emine Lundsten (@l3minel) on Feb 16, 2017 at 11:55am PST

 

 

 

A post shared by InFashion Global (@infashion_global) on Jan 31, 2017 at 12:13am PST

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Vivi Harle (@viviharle) on Mar 18, 2016 at 1:55am PDT