Ο καλύτερος τύπος μπικίνι (ταιριάζει σε όλες) σύμφωνα με ένα αγγελάκι της Victoria's Secret | 0 bovary.gr
Ο καλύτερος τύπος μπικίνι (ταιριάζει σε όλες) σύμφωνα με ένα αγγελάκι της Victoria's Secret | 0 bovary.gr
03|03|2017 13:18
SHARE
ΜΠΙΚΙΝΙ

Ο καλύτερος τύπος μπικίνι (ταιριάζει σε όλες) σύμφωνα με ένα αγγελάκι της Victoria's Secret


Με την κακοκαιρία να αποτελεί παρελθόν (τουλάχιστον προς το παρόν), τον ήλιο να κάνει δυναμικό ντεμπούτο και το χρόνο για το Πάσχα να μετρά αντίστροφα, θέλοντας και μη, το μυαλό όλων των γυναικών, πέρα από την ανοιξιάτικη μόδα πάει και... (ένα βήμα παραπέρα) στα μαγιό. 

Για αυτό το λόγο και πολλές έχουμε μπει σε πρόγραμμα διατροφής, εντατικοποιούμε το γυμναστήριο και σκεφτόμαστε ήδη τι θα φορέσουμε φέτος το καλοκαίρι. 

Δειλά δειλά ξεπροβάλλουν και τα πρώτα σχέδια μαγιό, αλλά πριν μπούμε σε αυτό το κομμάτι, καλό είναι να ακούσουμε ποια είναι η άποψη για το τέλειο μαγιό ενός αγγέλου της Victoria Secret. Μιας γυναίκας δηλαδή που έχει φορέσει χιλιάδες μαγιό. 

«Είδα ένα καταπληκτικό μπικίνι σε μια φίλη μου. Τρελάθηκα με το κάτω μέρος του μαγιό. Η φίλη μου έχει τρομερές καμπύλες και είναι πανύψηλη. Αλλά σ' εμένα θα πήγαινε κάτι τέτοιο; Εχω κοντά πόδια και ένα λεπτοκαμωμένο, ελαφρώς αθλητικό κορμί. Ποτέ δεν πίστευα ότι ένας τέτοιος τύπος μαγιό, με τη ραφή και το σούρωμα στα οπίσθια, θα μου πήγαινε. Αλλά αυτό ειναι το μυστικό με τα κάτω μέρη των μαγιό της Victoria Secret. Ταιριάζει σε όλα τα κορμιά, σα το ορκίζομαι», λέει η Στριτζ. 

 

Το αγγελάκι της Victoria Secret Ρόμι Στριτζ, σούπερμοντελ που έχει φορέσει αμέτρητα μαγιό στην καριέρα της, επιμένει ότι οι γυναίκες δεν θα βρουν άλλο μαγιό που να κολακεύει καλύτερα τα οπίσθιά τους από αυτό τη ραφή ακριβώς στο πίσω μέρος του μαγιό που κάνει, όμως, παράλληλα και σούρες. 

 

 

Η ίδια επιμένει, ακόμη, ότι σε ότι αφορά το σουτιέν δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το τριγωνάκι... Αυτή είναι τουλάχιστον η άποψη ενός μοντέλου που έχει δοκιμάσει χιλιάδες μαγιό...