Παρίσι, τα Η&Μ παρέδωσαν μαθήματα: Πώς να είσαι ντυμένη σπορ αλλά και σικ | 0 bovary.gr
Παρίσι, τα Η&Μ παρέδωσαν μαθήματα: Πώς να είσαι ντυμένη σπορ αλλά και σικ | 0 bovary.gr
04|03|2017 21:00
SHARE
ΠΑΡΙΣΙ, H&M

Παρίσι, τα Η&Μ παρέδωσαν μαθήματα: Πώς να είσαι ντυμένη σπορ αλλά και σικ


Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού βρίσκεται σε εξέλιξη και τα σόου κρατούν το ενδιαφέρον μας αμείωτο. Η κολεξιόν της H&M μας ενθουσίασε συνδυάζοντας με απόλυτη αρμονία την τεχνοτροπία του αθλητικού ρουχισμού με την λεπτότητα των φίνων υφασμάτων.

Η επικεφαλής του τμήματος Σχεδιασμού και Καλλιτεχνική Διευθύντρια της H&M, Pernilla Wohlfahrt μίλησε στο popsugar.com για το σόου, τη νέα της συλλογή και τα επόμενα βήματα του brand.

«Πάντα θέλουμε να ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να διερευνήσουν το προσωπικό τους στιλ και μπορούν να το κάνουν αγοράζοντας κομμάτια από τις συλλογές μας. Ο στόχος μας ήταν πάντα να παρέχουμε στους πελάτες μας από όλο τον κόσμο ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα αγαπήσουν και θα φορούν συνέχεια. Κομμάτια που μπορούν να συνδυαστούν με κομμάτια που υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα τους και να γίνουν ένα με αυτή. Σήμερα, αυτή η αγάπη δεν έχει γεωγραφικά σύνορα μιας και η μόδα έχει γίνει αληθινά παγκόσμια».

Οταν ρωτήθηκε για τη συλλογή του οίκου «See now-buy now» και το αν σε επόμενα σόου της Εβδομάδας Μόδας θα εφαρμόζεται αυτή η «λογική»,  απάντησε:

«Παρακολουθούμε προσεκτικά αυτή τη νέα εποχή για τη βιομηχανία τα τελευταία χρόνια. Είναι συναρπαστικό και το φορμάτ μας ταιριάζει. Μας επιτρέπει να ερχόμαστε πιο κοντά με τους πελάτες μας και να διευρύνουμε το κοινό μας. Το δοκιμάζουμε στην συλλογή μας για την Ανοιξη και το Καλοκαίρι του 2017, αλλά είναι νωρίς να μιλήσουμε για τις επόμενες κολεξιόν μας.

Ποιες ήταν οι επιρροές της H&M σε αυτή τη συλλογή; Το μπαλέτο. Η χάρη, το πάθος, η δύναμη του χορου, αισθητικά και συναισθηματικά. Εντάξαμε στοιχεία του sportswear –αυτή η τάση συνεχίζει να είναι πολύ δυνατή-. Συνδυάσαμε sporty στοιχεία με δαντέλα και μετάξι. Η συλλογή κατέληξε να έχει αντιθέσεις και αντιφάσεις – μεταξύ του αθλητικού look και του μπαλέτου, της επίσημης ένδυσης και της casual ενδυσης, του μαύρου και του λεύκου (προσθέτοντας φούξια, πορτοκαλί και χρυσές πινελιές). 

Αυτή τη σεζόν θέλουμε να στείλουμε ένα παγκόσμιο μήνυμα αγάπης. Φαίνεται ότι αυτές τις εποχές η θετικότητα, η ζεστασιά και η καλοσύνη οφείλει να κυριεύσει τη ζωή μας. Μερικά κομμάτια κουβαλούν την λέξη «αγάπη» ξανά και ξανά. Αυτή η κολεξιόν μπορεί να χαρακτηριστεί ως γιορτή της αγάπης για τη μόδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν μαζί η ανδρική και η γυναικεία συλλογή. Το «παρών» στο σόου έδωσαν μεταξύ άλλων η Νίκι Μινάζ και η Αλέξα Τσανγκ. Στην πασαρέλα περπάτησαν μεταξύ άλλων η Τζίτζι και η Μπέλα Χαντίντ.

 

TAGS