08|03|2017 12:44
SHARE
ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ GUCCI ΦΟΡΕΜΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΡ

Η Μπιγιονσέ πήγε σε πρεμιέρα φορώντας φόρεμα που η Λουπίτα Νιόγκο είχε βάλει 2 χρόνια πριν!


Μπορεί η Μπιγιονσέ να συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της με την πράσινη δημιουργία Gucci που έβαλε για να δώσει το «παρών»μαζί με την κόρη της στην πρεμιέρα της ταινίας «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» στο Λος Άντζελες, αλλά το φόρεμα είχε φορέσει ξανά η Λουπίτα Νιόνγκο το 2015.

Ωστόσο οι δύο διάσημες προτίμησαν να φορέσουν την εκπληκτική τουαλέτα του οίκου Gucci, αξίας 25.000 δολαρίων σε διαφορετικές περιστάσεις και με διαφορά δύο ετών, με αποτέλεσμα ελάχιστοι να καταλάβουν την σύμπτωση.
 

Συγκεκριμένα, η έγκυος Μπιγιονσέ προτίμησε αυτό το αέρινο φόρεμα σε συνδυασμό με χρυσά σανδάλια και κοσμήματα κρίκους για να πάει σινεμά, μαζί με την κόρη της, η οποία φορούσε και η ίδια ένα πράσινο φόρεμα του οίκου. Και μπορεί το φόρεμα να ήταν ήδη κεντημένο στο μπούστο, αλλά η Queen B δεν «φοβήθηκε» καθόλου να το κάνει ακόμη πιο glamour με statement αξεσουάρ.

 

 

Από την άλλη, η Λουπίτα Νιόνγκο είχε φορέσει την ίδια δημιουργία στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών το 2015 συνδυάζοντας το με πιο μίνιμαλ αξεσουάρ. Βέβαια, η ηθοποιός είχε αφήσει πιο εκτεθειμένο το μπούστο της απ’ ότι η Beyonce και είχε μαζέψει πάνω τα μαλλιά της, αποδεικνύοντας όμως πως με αυτό το φόρεμα ότι αξεσουάρ κι αν βάλεις θα λάμψεις χωρίς αμφιβολία.