H σειρά sloggi για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2017 θα σε κάνει να πεις «Wow!» | 0 bovary.gr
H σειρά sloggi για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2017 θα σε κάνει να πεις «Wow!» | 0 bovary.gr
11|04|2017 11:30
SHARE
SLOGGI

H σειρά sloggi για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2017 θα σε κάνει να πεις «Wow!»


Ακόμα και μικρή λεπτομέρεια που δεν περιμένεις μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά σου.

Να σε ενθουσιάσει, να βάλει σε διαδικασία ανανέωσης. Να σε κάνει να πεις αυθόρμητα «Wow!» και να το εννοείς!

Το sloggi έχει την απάντηση στις προσδοκίες σας! Ισως να μην περιμένατε ποτέ να βρείτε ένα σουτιέν που να εγγυάται την ανάλαφρη αίσθηση και την στήριξη, που να προσαρμόζεται στις κινήσεις του σώματος χωρίς να σας κάνει να νιώθετε ότι συμβιβάζεστε μέσα στην καθημερινότητα.

Το sloggi, με τη νέα του σειρά Wow Comfort καταφέρνει όλα αυτά να τα κάνει πραγματικότητα! Μια σειρά με καινοτόμα σουτιέν, που δεν είναι απλά σουτιέν…. είναι οι sloggi Comfy Cups.

Τι είναι όμως οι Comfy Cups; Είναι cups που διαθέτουν ειδικό πλέγμα Flexi Mesh, αντί για την κανονική μεταλλική μπανέλα. Αυτή η καινοτομία έχει ως αποτέλεσμα την απόλυτα ελαφριά και άνετη εφαρμογή, με όλη τη στήριξη μιας κανονικής μπανέλας. Την γυναικεία σειρά έρχεται να απογειώσει το push up σουτιέν, για ένα sexy décolleté για κάθε περίσταση. Wow Comfort λοιπόν και η σειρά ολοκληρώνεται με τα αντίστοιχα σλιπ, για ένα ολοκληρωμένο look.

Μια «Wow διάθεση» δεν είναι μακριά... Αρκεί να φέρετε κοντά σας, αυτά θα σας κάνουν να νιώθετε ανάλαφρες, δροσερές και σίγουρες για τον εαυτό σας! Αν αναζητάτε ένα απλό, καθημερινό εσώρουχο με εγγύηση για πάντα, σε έντονες καλοκαιρινές αποχρώσεις, με ή χωρίς δαντέλα, τότε οι σειρές Evernen και Evernew Lace είναι εδώ για εσάς. Αν απλά θέλετε να νιώθετε άνεση όλη μέρα, τότε το sloggi σας παρουσιάζει τη σειρά 24/7 Cotton και 24/7 Cotton Lace, με τη μεταξένια βαμβακερή αίσθηση. Μια καθημερινή και πολύ οικονομική σειρά που όμως δεν συμβιβάζεται σε άνεση και στιλ. Δεν λείπουν από τη συλλογή και όλες οι αγαπημένες σειρές που εδώ και τόσα χρόνια σας συντροφεύουν στην καθημερινότητά σας όπως η Dolce (βαμβακερή σειρά με διακοσμητική δαντέλα και prints, Light Lace (με απαλή floral δαντέλα), Light Ultra Soft (σλιπ με laser cut τεχνολογία για να μην διαγράφουν), Touch it (σλιπ χωρίς ραφές και laset cut τεχνολογία που δεν διαγράφει) και Wow Breeze (με μαλακό ύφασμα και επίπεδα τελειώματα).
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το sloggi, όμως, έχει «προνοήσει» και για τις ανάγκες του άνδρα του σήμερα: που αναζητά την περιπέτεια, που θέλει να περιποιείται τον εαυτό του. Το sloggi, κάθε σεζόν δημιουργεί σειρές με καινοτόμα υφάσματα, μοντέρνα σχέδια και άψογη εφαρμογή. Σύμμαχοι στην γεμάτη υποχρεώσεις καθημερινότητά του. Για την Ανοιξη και το Καλοκαίρι του 2017 πρωταγωνιστούν οι  ανδρικές σειρές Avenue, Basic Soft και οι best selling Μatch και Start. H σειρά Basic Soft έχει δημιουργηθεί από πολύ μαλακό ύφασμα (Lenzing MicroModal), το οποίο αναμένεται να γίνει αγαπημένο τους. Το καινοτόμο ύφασμα Lycra FREEFIT X-Move για απόλυτη ελευθερία κινήσεων και τέλεια εφαρμογή, πρωταγωνιστεί στη σειρά Avenue (2πλη συσκευασία).Οι 2πλες συσκευασίες Match και Start, αγαπημένες σειρές εδώ και πολλές σεζόν θα τους συναρπάσουν με τα νέα εποχιακά και ανατρεπτικά χρώματά τους.

TAGS