14 σημάδια που δείχνουν ότι η (σεξουαλική) φλόγα καίει ακόμα! | 0 bovary.gr
14 σημάδια που δείχνουν ότι η (σεξουαλική) φλόγα καίει ακόμα! | 0 bovary.gr
ΚΑΛΟ ΣΕΞ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ

14 σημάδια που δείχνουν ότι η (σεξουαλική) φλόγα καίει ακόμα!


Ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του μοναδικές σεξουαλικές προτιμήσεις και τα επίπεδα λίμπιντο του καθενός διαφέρουν από του άλλου. Για να γίνουν ακόμη πιο περίπλοκα τα πράγματα, οι σεξουαλικές μας προτιμήσεις δεν είναι σταθερές: εξελίσσονται με το πέρασμα του χρόνου και βάσει διαφορετικών παραγόντων όπως οι ορμόνες, η ψυχολογία μας ή το περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε.

Μπορεί όμως ένα ζευγάρι που είναι σε σχέση να καταφέρει να διατηρήσει την ένταση και το πάθος στο σεξ ακόμη και μετά από πολλά χρόνια; Φυσικά και μπορεί.

Οι συνήθειες του κρεβατιού για ένα ζευγάρι που έχει μία υγιή σεξουαλική ζωή είναι περισσότερες κι από όλες τις γεύσεις παγωτού που υπάρχουν και δεν υπάρχει αμφιβολία πως το καλό σεξ είναι και ένας από τους σημαντικούς παράγοντες που κρατάνε τη σχέση ζωντανή. Ποια είναι όμως τα σημάδια που δείχνουν ότι η φλόγα είναι ακόμη αναμμένη;

1. Όταν ο σύντροφός σας φεύγει για επαγγελματικό ταξίδι, δεν γίνεται απαραίτητα διάλειμμα στη σεξουαλική σας ζωή. Κρατάτε αναμμένη τη φλόγα κάνοντας sexting, τηλεφωνικό σεξ ή και μία μεταμεσονύχτια κλήση στο skype.

2. Θα μιλήσετε ανοιχτά και χωρίς ντροπές για το πώς αυτοϊκανοποιηθήκατε όταν ήσασταν μακριά ο ένας από τον άλλο.

3. Δεν σας ενδιαφέρει αν τα φώτα είναι αναμμένα ή σβηστά όταν είστε γυμνοί γιατί νιώθετε απόλυτα άνετα ο ένας με τον άλλο.

4. Συζητάτε και αναλύετε το σεξ που κάνατε στο παρελθόν (στο τέλος βγάζετε και λίστα με τις καλύτερες φορές σας!)

5. Ρωτάτε συχνά ο ένας τον άλλον αν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι σεξουαλικά και συζητάτε τους μελλοντικούς σας πειραματισμούς (αφού τους συζητήσετε, τους κάνετε κιόλας.)

6. Πολλές φορές κάνετε σεξ ακόμη κι όταν δεν έχετε διάθεση ή είστε κουρασμένοι μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τον σύντροφό σας.

7. Δεν ζηλεύετε ποτέ τις πρώην του συντρόφου σας γιατί ξέρετε πολύ καλά πως αυτό που έχετε εσείς είναι καλύτερο, ισχυρότερο και κυρίως * συμβαίνει τώρα *.

8. Δεν υπάρχουν ποτέ απαιτήσεις να σβήσετε πρόσωπα του αντίθετου φύλου από τα social media ή να σταματήσετε να τους μιλάτε, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος.

9. Όταν ζηλεύετε, ο σύντροφός σας χαμογελάει και κολακεύεται. Αφού σας καθησυχάσει πως δεν τρέχει τίποτα συνειδητοποιείτε την πραγματικότητα: είστε και οι δύο αρεστοί και είστε βιολογικά προγραμματισμένοι να θέλετε να κρατήσετε κοντά ο ένας τον άλλο.

10. Έχετε δικούς σας κώδικες και ονομασίες για τις στάσεις του σέξ και τα επίμαχα σημεία του σώματός σας.

11. Δεν χρειάζεται να είστε συνεχώς στην εντέλεια εμφανισιακά για να κάνετε τέλειο σεξ. Ο σύντροφός σας ξέρει πώς να σας κάνει να νιώσετε ωραία ακόμη κι αν έχετε πυρετό.

12. Πειραματίζεστε ψάχνοντας νέες στάσεις με αποτέλεσμα να δημιουργείτε ανθρώπινους κόμπους που δεν θα μπορούσαν ποτέ να μπουν ούτε στο Κama Sutra. Αποφασίζετε να πουλήσετε τα δικαιώματα του νέου σας ευρήματος και του βρίσκετε το πιο γελοίο όνομα.

13. Κάνετε συνεχώς νέα πράγματα εκτός υπνοδωματίου γιατί καταλαβαίνετε και οι δύο πως το πάθος και η ένταση μπορούν να εκδηλώνονται πάντα και παντού, όχι μόνο κάτω από τα σεντόνια.

14. Ένα μικρό κομμάτι σας θέλει να τσακωθείτε γιατί ξέρετε ότι το σεξ συμφιλίωσης είναι το καλύτερο!

Φωτογραφίες: Shutterstock