Τέλος το βαρετό βραδινό ντύσιμο -4 τρόποι να το αναβαθμίσεις | 0 bovary.gr
Τέλος το βαρετό βραδινό ντύσιμο -4 τρόποι να το αναβαθμίσεις | 0 bovary.gr
25|03|2017 19:00
SHARE
ΒΡΑΔΙΝΟ ΝΤΥΣΙΜΟ

Τέλος το βαρετό βραδινό ντύσιμο -4 τρόποι να το αναβαθμίσεις


Ηρθε η στιγμή να δώσεις αέρα ανανέωσης στο βραδινό σου ντύσιμο και να ξεφύγεις από τους στάνταρ συνδυασμούς που κάνεις κάθε φορά και τους έχεις βαρεθεί.

 Οι street style σταρ του εξωτερικού δίνουν ιδέες και μας εμπνέεουν. Ισως να ήρθε η στιγμή να βάλεις στην άκρη την μίντι φούστα και το αδιάφορο τοπ σου και να δοκιμάσεις μια tulle maxi skirt με ένα camisole τοπ ή να επενδύσεις σε ένα φόρεμα χωρίς να χρειάζεται να του προσθέσεις τζάκετ ή κάποιο κόσμημα για να το αναδείξεις. Oι επιλογές είναι πολλές.

Το θέμα είναι βρεις τα ρούχα που ταιριάζουν στο σωματότυπό σου, δεν είναι έξω από τα μέτρα σου (γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να τα υποστηρίξεις) και σε κάνουν να νιώθεις άνετα. Βγαίνεις έξω για να περάσεις καλά, όχι να καταπιεστείς...

Δώσε βάση:

1) Συνδύασε μια πολύ εντυπωσιακή φούστα με ένα Τ-Shirt: Οι street style σταρ αγαπούν αυτόν τον συνδυασμό κι εμείς, μαζί τους.

Ενα λευκό Τ-Shirt συνδυάζεται άψογα με μια μάξι φούστα σε έντονο χρώμα και είναι ένας συνδυασμός που θα δούμε πολύ τη φετινή άνοιξη.

 

2) Tulle maxi skirt: Eνα κομμάτι που θα τραβήξει τα βλέμματα χωρίς προσπάθεια. To girly item της γκαρνταρόμπας παίρνει άλλη διάσταση τη φετινή άνοιξη. Το τοπ που θα επιλέξεις θα της δώσει την ένταση που χρειάζεται. Ηρθε η στιγμή να ξεφύγεις από την μίντι ή μίνι φούστα.

 

 

A post shared by M.B. Merchants (@m.b.merchants) on Mar 21, 2017 at 7:15am PDT

 

 

 

A post shared by Materia Prima (@materiaprima_ru) on Mar 20, 2017 at 1:34pm PDT

 

3) Ενα φόρεμα αρκεί: Ενα φόρεμα που δεν θα συνδυαστεί ούτε με τζάκετ, ούτε με κόσμημα. Γιατί απλά δεν θα το χρειάζεται. Το βραδινό look συνήθως είναι ο συνδυασμός δύο ή περισσότερων κομματιών. Ηρθε η στιγμή να απλοποιήσεις τα πράγματα. Ενα φόρεμα αρκεί, φτάνει να είναι το σωστό. 

 

 

 

A post shared by Tyler Joe (@nyavgjoe) on Jan 13, 2016 at 11:06am PST

 

 

 

 

A post shared by Tyler Joe (@nyavgjoe) on Sep 22, 2014 at 5:22pm PDT

4) Statement τζάκετ: Το κομμάτι επένδυση που μπορεί να μεταμορφώσει όλη την εμφάνιση. Leather συνδυασμένο με crop top ή με ιδιαίτερα μανίκια.

 

A post shared by Tyler Joe (@nyavgjoe) on Sep 11, 2015 at 5:46am PDT

 

 

 

A post shared by Tyler Joe (@nyavgjoe) on Mar 8, 2016 at 12:21am PST