Nico Bustos/Sorbet Magazine
Nico Bustos/Sorbet Magazine
ΝΑΟΜΙ ΚΑΜΠΕΛ

H Ναόμι Κάμπελ αποδεικνύει ότι παραμένει γαζέλα στα 46 της


Μπορεί να βρίσκεται στον χώρο του μόντελινγκ για περισσότερα από 30 χρόνια όμως στα 46 της καταφέρνει να βάζει κάτω, ακόμη και τα πιο φρέσκα πρόσωπα της μόδας.

Ο λόγος γίνεται για την ιέρεια του μόντελινγκ, Ναόμι Κάμπελ η οποία πρόσφατα φωτογραφήθηκε για το ανοιξιάτικο εξώφυλλο του περιοδικού μόδας Sorbet ντυμένη με κομμάτια από τη νέα κολεξιόν της Burberry. Το supermodel πόζαρε για τον φακό του στενού της φίλου και συνεργάτη Νίκο Μπούστος σε κόνσεπτ με αέρα της δεκαετίας του ‘70 και εμπνευσμένο από θρυλικές προσωπικότητες της ροκ.

Η για ακόμη μία φορά εκθαμβωτική Ναόμι Κάμπελ εμφανίζεται φορώντας ένα κομψό σακάκι και μπότες του οίκου Burberry ενώ σε κάποιες φωτογραφίες αλλάζει στυλ, φορώντας ένα μαντήλι στα μαλλιά που θύμιζε την Πάτι Σμιθ και τον θρύλο τον Aerosmith, Στίβεν Τάιλερ. Το φόντο είναι λιτό, με έναν καφέ δερμάτινο καναπέ να κοσμεί τον κρεμ τοίχο του χώρου.

Nico Bustos/Sorbet Magazine
Nico Bustos/Sorbet Magazine

Ο Ισπανός φωτογράφος είχε απαθανατίσει την Κάμπελ για πρώτη φορά πριν από 13 χρόνια για το εξώφυλλο της Ισπανικής Vogue και από τότε το δίδυμο ανέπτυξε μία πολύ στενή επαγγελματική και φιλική σχέση. Ο ίδιος μάλιστα έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως ως ανερχόμενος φωτογράφος είχε πάντοτε όνειρο να καταφέρει να συνεργαστεί με τη Ναόμι. «Ήμουν πραγματικά εντυπωσιασμένος από την ομορφιά και το χάρισμά της,» αναφέρει για την πρώτη τους φωτογράφιση το 2004. Μία δεκαετία αργότερα ο θαυμασμός του παραμένει αναλλοίωτος: «Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι είναι ένας καλόψυχος και ευφυής άνθρωπος. Αυτά τα στοιχεία σε συνδυασμό με την καθηλωτική ομορφιά της, την κάνουν μοναδική!»

Nico Bustos/Sorbet Magazine
Nico Bustos/Sorbet Magazine


Ο Μπούστος αποκάλυψε πως εμπνεύστηκε για τη συγκεκριμένη φωτογράφηση από τους φωτογράφους πορτρέτων Malick Sidibe και Seydou Keita αλλά και από τους θρύλους της ροκ σκηνής Πάτι Σμιθ και Στίβεν Τάιλερ.

Φωτογραφίες: Nico Bustos/Sorbet Magazine