Στο πορτοκαλί χαλί του Madwalk -Ολες οι λαμπερές παρουσίες [εικόνες] | 0 bovary.gr
Στο πορτοκαλί χαλί του Madwalk -Ολες οι λαμπερές παρουσίες [εικόνες] | 0 bovary.gr
MADWALK 2017

Στο πορτοκαλί χαλί του Madwalk -Ολες οι λαμπερές παρουσίες [εικόνες]


Μια φαντασμαγορική βραδιά γεμάτη εκπλήξεις on stage!

Η μόδα συνάντησε τη μουσική και αυτή τη χρονιά στο fashion and music event Madwalk 2017 που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 27 Μαρτίου στο Oλυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας. Εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου έδωσαν το λαμπερό «παρών» και στο... πορτοκαλί χαλί της διοργάνωσης είδαμε εμφανίσεις διαφορετικού στιλ. Αλλες με την «υπερβολή» και την εκκεντρικότητα που προστάζει μια βραδιά μόδας, άλλες αδιάφορες, άλλες stylish.

Οικοδεσπότες της βραδιάς, ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Μαίρη Συνατσάκη.

Αpostolos Mitropoulos και Patricia Field με Playmen, Celia Kritharioti με Snik, Deux Hommes με Demy, Ioanna Kourbela με Ανδριάνα Μπάμπαλη, Κωνσταντίνος Αργυρός με BSB, Μadame Shou Shou με Onirama και Νάντια Κοντογεώργη, Stelios Koudounaris με Tάμτα, Vrettos Vrettakos με Ελένη Φουρέιρα, Axel με Μελίνα Ασλανίδου, Funky Buddha με Iαν Στρατή, Nίνο με δημιουργίες Kylie και Kendal Jenner, Mπέττυ Μαγγίρα με Med, Reebok Classic με Μαρίνα Σάττι ήταν τα «ντουέτα» που είδαμε στα acts κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Καλεσμένοι άνθρωποι από τον χώρο της τηλεόρασης, του τραγουδιού και της μόδας. Φώτης Σεργουλόπουλος, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Λάκης Γαβαλάς, Νόνη Δούνια, Κώστας Φραγκολιάς, Ελενα Ασημακοπούλου, Μαρίνα Βερνίκου, Τόνια Σωτηροπούλου ήταν μερικά από τα πρόσωπα που είδαμε να «παρελαύνουν» μπροστά στον φακό πριν την έναρξη του σόου.