Το Topshop λανσάρει νέα σειρά γαμήλιων ρούχων! | 0 bovary.gr
Το Topshop λανσάρει νέα σειρά γαμήλιων ρούχων! | 0 bovary.gr
TOPSHOP'S BRIDAL COLLECTION

Το Topshop λανσάρει νέα σειρά γαμήλιων ρούχων!


Για μία γυναίκα η ημέρα του γάμου της είναι μία από τις σημαντικότερες ημέρες της ζωής της. Από μικρή ονειρεύεται την τελετή, τη δεξίωση, τους καλεσμένους και φυσικά... τον πρίγκιπα και το νυφικό!

Η διαδικασία επιλογής του νυφικού φορέματος όμως δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Η μελλοντική νύφη θα δοκιμάσει και θα ξαναδοκιμάσει δεκάδες φορέματα μέχρι να καταλήξει στο κατάλληλο που θα τη συνοδεύσει στα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου, ενώ οι αναμνηστικές φωτογραφίες θα μείνουν για πάντα για να της θυμίζουν την επιλογή της. 

Εκτός από τη δυσκολία επιλογής όμως, οι νύφες αντιμετωπίζουν και άλλο ένα ζήτημα: την τιμή του νυφικού φορέματος που τις περισσότερες φορές είναι στα ύψη. Πριν από λίγο καιρό, το Topshop ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει μία νέα συλλογή με γαμήλια φορέματα, εσώρουχα και αξεσουάρ για τις καλεσμένες των γάμων και κυρίως για τις νύφες. Η εταιρία έκανε επιτέλους τη μεγάλη αποκάλυψη, παρουσιάζοντας τα νέα της κομμάτια πολλά από τα οποία φέρουν έναν vintage αέρα για μία μοναδική τελετή. Τα πέντε νυφικά της σειράς θα κυκλοφορήσουν στα καταστήματα σε προσιτές για την περίσταση τιμές, που κυμαίνονται από 650 μέχρι 1.500 δολάρια -πολύ πιο οικονομικά από τους μεγάλους οίκους- ενώ τα 25 διαφορετικά φορέματα από 150 μέχρι 420 δολάρια. Τα παπούτσια που είναι βγαλμένα από ταινία κοστολογούνται στα 150 δολάρια. 

Δείτε ολόκληρη τη συλλογή η οποία θα είναι διαθέσιμη online και στα καταστήματα Topshop από τις 13 Απριλίου.