apimages
apimages
28|03|2017 18:31
SHARE
ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΣΤΙΛ

7 μαθήματα στιλ από εγκυμονούσες σταρ


Σικάτες και καλαίσθητες σταρ σε προχωρημένη εγκυμοσύνη γίνονται πηγή έμπνευσης για όλες εσάς που περιμένετε τον καρπό του έρωτα σας.

Η εγκυμοσύνη είναι μια από τις σημαντικότερες και πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή κάθε γυναίκας. Συνοδεύεται μεν από κάποιες αλλαγές που στην αρχή θα σας φανούν δυσάρεστες, όπως η σταδιακή αύξηση των κιλών, όμως η πρώτη αγκαλιά με το μωρό έπειτα από εννιά μήνες δεν συγκρίνεται με τίποτα!

Από στιλιστικής απόψεως βέβαια, αυτές αλλαγές επιβάλουν προσαρμογή της γκαρνταρόμπας στα νέα δεδομένα. Πολλά από τα ρούχα σας δεν θα σας χωράνε ή δεν θα σας ταιριάζουν πια, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει, ότι η φουσκωμένη σας κοιλιά πρόκειται να σας στερήσει τις κομψές, φινετσάτες εμφανίσεις του παρελθόντος.

Απόδειξη αποτελούν οι διάσημες σταρ του Χόλιγουντ που πέρασαν από αυτή τη φάση της μητρότητας και απέδειξαν πως τελικά η εγκυμοσύνη και το στιλ συνδυάζονται άψογα, τόσο στις πολύ επίσημες και γκλάμορους εξόδους, όσο και στις απλές καθημερινές στιγμές.

Από την Ρόζι Χάτινγκτον μέχρι την Ολίβια Γουάιλντ και την Ριζ Γουίδερσπουν, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω εμφανίσεις των διάσημων μαμάδων και εμπνευστείτε από το στιλ που υιοθέτησαν για να λάμψετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας.

Βάλτε στο επίκεντρο τα σωστά σημεία

Η Ρόζι Χάτινγκτον έκανε μια οσκαρική εμφάνιση φορώντας μια μακριά σικ τουαλέτα, από γυαλιστερό ύφασμα, σε ασημί απόχρωση, η οποία την κολάκευε ιδιαίτερα, αλλά το σημαντικότερο είναι ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να επικεντρώσει το ενδιαφέρον των γύρω της σε συγκεκριμένα σημεία, όπως το μπούστο. Η τουαλέτα της Ρόζι είχε επίσης άνοιγμα στη μια πλευρά της και άφηνε εκτεθειμένο το ένα της πόδι. Σέξι και ταυτόχρονα θηλυκή, χωρίς να είναι προκλητική. Αναδείξτε τα πιο δυνατά σας χαρακτηριστικά, ακόμα κι όταν φοράτε ένα πολύ μακρύ φόρεμα.

apimages
apimages

Επιλέξτε πιο τολμηρές δημιουργίες

Οι επιλογές της Μλέικ Λάιβλι αποτελούν το τέλειο παράδειγμα μιας εγκυμονούσας που τολμάει να φορέσει πιο αποκαλυπτικά ρούχα αλλά ταυτόχρονα κομψά. Το μυστικό είναι να «εκθέσετε» εκείνα τα σημεία του σώματος σας με τα οποία αισθάνεστε απόλυτη άνεση. Μην το παρακάνετε ποτέ όμως.  

pinterest
pinterest

Διατηρήστε την άνεση στις κάζουαλ εμφανίσεις

Το σούπερ -μόντελ της Victoria Secret, Κάντις Σουάνπολ, σε μια από τις χαλαρές βόλτες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της απέδειξε, πως δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να παραμείνετε in fashion. Φορέστε το πιο άνετο φόρεμα σας, τα γυαλιά ηλίου και biker μποτάκια ή άλλα φλατ παπούτσια που σας διευκολύνουν στο περπάτημα και είστε έτοιμες για βόλτα.

pinterest
pinterest

Πείτε «ναι» στις φαρδιές γραμμές

Μπορεί όλοι να θέλουν να θαυμάσουν την κοιλίτσα σας όμως δεν είναι απαραίτητο να φοράτε μόνο στενά ρούχα. Αντίθετα, οι φαρδιές γραμμές και παρότι πιστεύεται ότι δεν ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους είναι μια ιδανική επιλογή για καθημερινές εξόδους. Φορέστε ένα ελαστικό παντελόνι και από πάνω μια φαρδιά μπλούζα που μοιάζει με φόρεμα ή ένα μακρύ πουκάμισο. Προτιμήστε να κρατήσετε και μια μεγάλη τσάντα, που θα ταιριάξει απόλυτα στο σύνολο. Οπως η Βικτόρια Μπέκαμ.

pinterest
pinterest

Ξεγελάστε φορώντας ντραπέ φορέματα

Το ίδιο έκανε η Μπιγιονσέ όταν ήταν έγκυος. Τα ντραπέ φορέματα ή γενικότερα ρούχα είναι ριχτά ή έχουν κάποιες λεπτομέρειες. Ταιριάζουν πολύ σε γυναίκες με στρογγυλό σώμα επειδή κολακεύουν σε ορισμένα σημεία επάνω τους και είναι κατάλληλα και για όσες από εσάς περιμένετε μωρό, αφού πότε σας δείχνουν περισσότερο και πότε λιγότερο έγκυες. Το σώμα προσαρμόζεται ανάλογα με τις λεπτομέρειες αυτές.

shutterstock
shutterstock

Τολμήστε να μπείτε σε ένα κολλητό (bodycon) φόρεμα

Με εμπνευστή τους τον οίκο Herve Leger, τα κολλητά – εφαρμοστά φορέματα ή αλλιώς bodycons είναι μεν σφιχτά επάνω στο κορμί, αλλά δεν παύουν να αποτελούν αγαπημένο κομμάτι των σελέμπριτις, όπως για παράδειγμα της Κρίσι Τέιγκεν, που κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της φορούσε τέτοια κομμάτια σε όλες τις αποχρώσεις τους.

pinterest
pinterest

Λάμψτε από την κορυφή έως τα νύχια

Για τα πάρτι ή άλλα επίσημα καλέσματα μπορείτε να φορέσετε μακριά τουαλέτα γεμάτη στρας ή παγιέτες, όπως η Ολίβια Γουάιλντ και να είστε η πιο λαμπερή παρουσία!

shutterstock
shutterstock