Πώς να βάλεις με στιλ το πουκάμισο ή το Τ-Shirt μέσα από το παντελόνι ή τη φούστα -3 τρόποι | 0 bovary.gr
Πώς να βάλεις με στιλ το πουκάμισο ή το Τ-Shirt μέσα από το παντελόνι ή τη φούστα -3 τρόποι | 0 bovary.gr
30|03|2017 12:00
SHARE
ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ

Πώς να βάλεις με στιλ το πουκάμισο ή το Τ-Shirt μέσα από το παντελόνι ή τη φούστα -3 τρόποι


Μια μικρή λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει πάντα τη μεγάλη διαφορά σε μια εμφάνιση.

Αν θες να τονίσεις τη μέση σου, αν φοράς ένα ψηλόμεσο παντελόνι (ή μια φαρδιά παντελόνα), μια ψηλόμεση φούστα, αν θες να αναδείξεις το λαιμό του πουκάμισου ή της μπλούζας τότε δοκίμασε να τα φορέσεις από μέσα.

Ο τρόπος αυτός δίνει ιδιαίτερο στιλ σε μια εμφάνιση, κολακεύει. Φτάνει μόνο να το κάνεις σωστά. Γιατί υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος.

Για την ακρίβεια 3 διαφορετικοί. Ο πρώτος ονομάζεται «Front tuck»: Βάζεις το μπροστινό μέρος του πουκάμισου ή της μπλούζας μέσα από το παντελόνι.

Ο δεύτερος ονομάζεται «Full Tuck»: Εδώ φοράς όλο το πουκάμισο ή την μπλούζα από μέσα. Ο τρίτος,«Half Tuck»: Εδώ, βάζεις το μισό μέρος του πουκάμισου ή της μπλούζας σου από μέσα. Ακολουθούν όλα τα βήματα για κάθε τρόπο από μια στιλίστρια!

Aυτό που έχεις να κάνεις είναι απλά να ακολουθήσεις τις οδηγίες της!

Tρόπος 1ος: The Front Tuck: Φορώντας την μπλούζα ή το πουκάμισο από μέσα: Ο συγκεκριμένος τρόπος τονίζει διακριτικά τη μέση. Είναι μια πολύ μικρή λεπτομέρεια στην όλη σου εμφάνιση, που όμως είναι ιδιαίτερη.

 

2ος τρόπος: Τhe Full tuck: Eδώ φοράς από μέσα όλο το πουκάμισο ή το παντελόνι τονίζοντας αρκετά τη μέση σου και δίνοντας έμφαση στο παντελόνι ή τη φούστα σου.

3oς τρόπος: The Half Tuck: Eδώ βάζεις από μέσα το ένα μέρος του πουκάμισου ή της μπλούζας σου. Πιο χαλαρό στιλ.