Facebook/Princess Diana - Queen of Style
Facebook/Princess Diana - Queen of Style
ΝΤΑΪΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΟΣ

Η περίεργη λεπτομέρεια που δεν έχει προσέξει κανείς σε όλες τις φωτογραφίες του Καρόλου με την Νταϊάνα


Ξέρετε πώς είναι αυτή η αίσθηση που για πολλά χρόνια δεν παρατηρείς κάτι και σου περνάει αδιάφορο και μόλις κάποιος σου πει μία λεπτομέρεια γι’ αυτό, δεν μπορείς να το ξανασκεφτείς ποτέ με τον ίδιο τρόπο; Ακριβώς αυτό θα πάθετε και με τις φωτογραφίες του Πρίγκιπα Καρόλου και της Πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Όπως παρατήρησαν και αποκάλυψαν δύο διαφορετικοί και άγνωστοι μεταξύ τους χρήστες του Twitter, όλες οι φωτογραφίες, ακόμη και τα γραμματόσημα που απεικονίζουν το τότε πριγκιπικό ζεύγος έχουν ένα κοινό στοιχείο: ο Πρίγκιπας Κάρολος είναι πάντα ψηλότερος από τη Νταϊάνα.

 

 

Θα αναρωτιέστε γιατί θα έπρεπε να το έχετε παρατηρήσει αφού δεν είναι παράλογο να έχουν μία μικρή διαφορά ύψους. Το θέμα είναι όμως, πως η Νταϊάνα και ο Κάρολος είχαν ακριβώς το ίδιο ύψος! 1,78 για την ακρίβεια.

Γιατί λοιπόν σε όλες τις κοινές τους εμφανίσεις που έχουν αποτυπωθεί στον φωτογραφικό φακό ο Κάρολος φαίνεται μισό ή και ένα κεφάλι ψηλότερος ή απλώς η Νταϊάνα εμφανίζεται καθιστή;

Η απάντηση δεν έχει δοθεί και δεν πρόκειται να δοθεί, οπότε μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Μήπως η βασιλική παράδοση επιτάσσει η γυναίκα να είναι πιο κοντή από τον άντρα; Μήπως ο Κάρολος είχε πάντα όνειρο να ήταν ψηλότερος; Μήπως ο Κάρολος έπρεπε να παρουσιάζεται πιο αρρενωπός και σωματικά τουλάχιστον ισχυρότερος από τη σύζυγό του; Το σίγουρο είναι πως η υπερβολική για τα πραγματικά δεδομένα διαφορά ύψους που αποτυπώνεται στις «στημένες» κυρίως φωτογραφίες μόνο σύνδρομο κατωτερότητας μπορεί να υποδηλώνει.

Facebook/Princess Diana - Queen of Style
Facebook/Princess Diana - Queen of Style

Και στην τελική, πού είναι το πρόβλημα όταν μία γυναίκα είναι ψηλότερη ή στο ίδιο ύψος με τον άντρα της; Ή ακόμη καλύτερα, πού είναι το πρόβλημα όταν ένας άντρας είναι πιο κοντός από μία γυναίκα;

Το ύψος είναι απλά... ύψος!