Η τεχνική της Κέιτ -Τα κοσμήματα που σε κάνουν να μοιάζεις μικρότερη | 0 bovary.gr
Η τεχνική της Κέιτ -Τα κοσμήματα που σε κάνουν να μοιάζεις μικρότερη | 0 bovary.gr
ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ

Η τεχνική της Κέιτ -Τα κοσμήματα που σε κάνουν να μοιάζεις μικρότερη


Όλες γνωρίζουμε πως το σωστό μακιγιάζ και το κατάλληλο στυλ στα μαλλιά μπορούν να κάνουν μία γυναίκα να φαίνεται πολύ νεότερη απ’ ό,τι είναι, όμως τα κοσμήματα και αξεσουάρ είναι το νούμερο 1 μυστικό για να «διώξετε» μερικά χρόνια από την εικόνα σας. Σύμφωνα με την Μπελίντα Σκοτ, από την αγαπημένη εταιρία κοσμημάτων της Δούκισας του Κέιμπριτζ, Heavenly Necklaces, τα σωστά συνδυασμένα κοσμήματα μπορούν να αφαιρέσουν πολλά χρόνια από το πρόσωπό σας.

Αν θέλετε κι εσείς να λάμπετε σε κάθε σας εμφάνιση, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές, φορέστε τα σκουλαρίκια σας και εντυπωσιάστε τους γύρω σας! Εξάλλου, το κάνει και η Κέιτ.

Στρογγυλά σκουλαρίκια σε μακρύ πρόσωπο

Το πρόσωπο, η μύτη και τα αυτιά μακραίνουν όσο μεγαλώνει η ηλικία -γι’ αυτό και τα χαρακτηριστικά των μωρών είναι ολοστρόγγυλα- και όταν μία γυναίκα φοράει μακριά σκουλαρίκια, το αποτέλεσμα είναι να «μακραίνει» ακόμη περισσότερο το πρόσωπό της. Γι’ αυτό, αν θέλετε να έχετε ένα πιο νεανικό look βεβαιωθείτε πως στην επόμενή σας έξοδο θα φορέσετε στρογγυλά σκουλαρίκια. Θα φαίνεστε και νεότερες και πιο κομψές.

Αγαπήστε το χρώμα

Μπορεί το μαύρο χρώμα να θεωρείται η πιο κλασική και ασφαλής επιλογή και για τις πρωινές και για τις βραδινές ώρες, όμως η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται να σας κάνει να φαίνεστε πιο λαμπερές. Τα μαύρα ρούχα και αξεσουάρ ουσιαστικά «τραβάνε» το χρώμα από το πρόσωπο, με αποτέλεσμα να σας δείχνουν χλωμότερες και συνεπώς... μεγαλύτερες! Μάλιστα, η κατάσταση μπορεί να γίνει ακόμη χειρότερη όταν συνδυάζετε τα μαύρα ρούχα με διαμαντένια σκουλαρίκια αφού το συνολικό αποτέλεσμα είναι τελείως μονόχρωμο.

Για να αποφύγετε την χλωμή εμφάνιση, προσθέστε λίγο χρώμα γύρω από το πρόσωπό σας. Επιλέξτε σκουλαρίκια με ρουμπίνια (είτε αληθινά είτε ψεύτικα) τα οποία είναι απόλυτα ταιριαστά με κόκκινο κραγιόν και βαμμένα κόκκινα νύχια ή ένα κολιέ με μία μπλε ή πράσινη πέτρα για να φωτίσετε το χρώμα των ματιών σας. Ακόμη όμως κι αν δεν θέλετε να φορέσετε κάτι χρωματιστό, επιλέξτε χρυσά αντί για ασημένια κοσμήματα. Το χρυσό προσδίδει ζεστασιά στην εμφάνισή σας και δημιουργεί ένα πολύ σικ τελικό αποτέλεσμα.

Γράμματα

Πολλές γυναίκες με το πέρασμα του χρόνου έρχονται αντιμέτωπες με το πρόβλημα της επιμήκυνσης τόσο των λοβών του αυτιού, όσο και της τρύπας του piercing. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο λόγω ηλικίας αλλά και από το βάρος των σκουλαρικιών που έχουν συγκρατήσει όλα αυτά τα χρόνια (αν δεν αποχωρίζεστε ποτέ τα μεγάλα αγαπημένα σκουλαρίκια σας, τότε θα καταλαβαίνετε τι εννοούμε.) Η λύση είναι απλή: μπορείτε να επιλέξετε σκουλαρίκια με γράμματα τα οποία όχι μόνο θα κρύψουν τη σχισμή του αυτιού αλλά θα δώσουν και ταυτότητα στο στυλ σας.οσθικ

Ταιριάξτε ή δημιουργήστε αντιθέσεις

Αν θέλετε να τονίσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και κυρίως το χρώμα των ματιών σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φορέσετε σκουλαρίκια είτε του ίδιου χρώματος ή κάποιου άλλου που θα δμιουργήσει αντίθεση. Τα έντονα μπλε σκουλαρίκια μπορούν να κάνουν τα γαλάζια μάτια να λαμπυρίζουν ενώ τα κίτρινα ή τα χρυσά θα κάνουν τα μελί ή καστανά μάτια σας να λάμψουν.

Πέρλες και μαργαριτάρια

Τα μαργαριτάρια ως γνωστόν είναι από τις πιο κομψές επιλογές και μπορούν να απογειώσουν την εμφάνιση μίας γυναίκας. Επιπλέον, είναι τρομερά κολακευτικά για την επιδερμίδα. Φωτίζουν το δέρμα σας και κάνουν τα μάτια και τα δόντια σας πιο λαμπερά.

Φωτογραφίες: Shutterstock