Η Bovary.gr στο σόου του Βασίλη Ζούλια -Πασαρέλα στον Εθνικό Κήπο, ρούχα και σκηνικό μαγεία | 0 bovary.gr
Η Bovary.gr στο σόου του Βασίλη Ζούλια -Πασαρέλα στον Εθνικό Κήπο, ρούχα και σκηνικό μαγεία | 0 bovary.gr
ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ

Η Bovary.gr στο σόου του Βασίλη Ζούλια -Πασαρέλα στον Εθνικό Κήπο, ρούχα και σκηνικό μαγεία


«Woman in the garden». Με αυτές τις λέξεις, ο Βασίλης Ζούλιας μας υποδέχτηκε στην παραμυθένια επίδειξή του στο πλαίσιο της Αthens Exclusive Designer’s Week στο Ζάππειο Μέγαρο το μεσημέρι της Δευτέρας 3 Απριλίου.

Ο πάντα πρωτοπόρος σχεδιαστής σκέφτηκε ότι το καλύτερο φόντο για να παρουσιάσει τις δημιουργίες του είναι ο Εθνικός Κήπος.

Η γυναίκα για τον σχεδιαστή είναι δύναμη, είναι δημιουργία, είναι η ίδια η άνοιξη.

Στο σόου του σχεδιαστή, για μια ακόμα φορά, η υψηλή αισθητική συνάντησε την φαντασία και την έμπνευση, έγιναν ένα και περπάτησαν μαζί.

Ο σχεδιαστής μια μέρα πριν το σόου είχε γράψει χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Αφού πήραμε όλες τις επιβεβαίωσεις από όλους τους έγκριτους μετεωρολόγους για τον αυριανό καιρό εν όψει του σόου. Από Αρνιακό μέχρι Αρναούτογλου και Καλλιάνο. Ειδικά τον τελευταίο τον τάραξα τον άνθρωπο. Είμαστε απόλυτα έτοιμοι για ακόμα μια φορά να τα αφήσουμε όλα στα χέρια του Θεού. Απεφάνθησαν το γνωστό που με ακολουθεί γεγικότερα στη ζωή μου και έτσι δεν ήταν ποτέ βαρετή. Ηταν πολλά άλλα... αλλά ποτέ βαρετή. Είπαν λοιπόν τη μαγική λέξη: ο καιρός θα είναι οριακός. Εν ολίγοις μπορεί να βρέξει μπορεί και όχι. Θα είναι στο όριο. Η ζωή όλη πάντα στο όριο. Οκ, πάσο. Οσοι έχετε σκοπό να με ακολουθήσετε και σε αυτό το περιπετειώδες ταξίδι στον κήπο αυτή τη φορά ντυθείτε καλά και φέρτε και ένα ομπρελίνο καλού κακού. Τύπου 1850 και το ραντεβού μας είναι στο κιόσκι του 1850. Ενα είναι σίγουρο μαζί δεν θα βαρεθούμε ποτέ.

ΥΓ: Αν από τις 365 μέρες του χρόνου και τις εκατοντάδες χιλιάδες ώρες διαλέγω τις συγκεκριμένες που θα βρέχει πρέπει οπωσδήποτε να πάρω λαχείο του χρόνου μετά το αυριανό. Τime to let go and enjoy whatever comes».

Ονειρικά φορέματα, classy ταγιέρ, statement παλτό. Μαύρο, κόκκινο, λευκό, μπορντό οι πρωταγωνιστές. Δαντέλα και διαφάνεια, πουά και καρό. Τούλι και μεγάλοι φιόγκοι. Δημιουργίες που μας ταξίδεψαν στο χθες. Ο κήπος αγκάλιασε ένα μπουκέτο πανέμορφων γυναικών. Ανάμεσά τους είδαμε την Βίκυ Καγιά, την Δωροθέα Μερκούρη και την Αναστασία Περράκη που εντυπωσίασαν και καταχειροκροτήθηκαν.

Ενα από τα πιο παραμυθένια σόου που έχουμε δει. Με την υπογραφή του σχεδιαστή που αγαπά την γυναίκα σε όλες τις εκφάνσεις: μοιραία, ρομαντική, δυναμική, ως μητέρα, ως αντικείμενο πόθου, ως κήπο.