Ήρθαν τα νέα All Star που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι | 0 bovary.gr
Ήρθαν τα νέα All Star που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι | 0 bovary.gr
ALL STAR

Ήρθαν τα νέα All Star που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι


Mε τζιν, σορτς, φούστα, ή βραδινό φόρεμα, με λευκό παντελόνι ή το αγαπημένο μας καφτάνι, τα Converse σηματοδοτούν την αρχή του καλοκαιριού.

Απαραίτητο fashion item, είτε επιλέξεις να βρεθείς στην Ανάφη, είτε θελήσεις να απολαύσεις το βαθύ μπλε του Αιγαίου από το κατάστρωμα ενός σκάφους. Για τις πιο εκκεντρικές, ιδιαίτερες, για total casual, αλλά και για κάθε εμφάνιση, η Converse διαθέτει και μία συλλογή. Τα νέα σχέδια από τις ανανεωμένες συλλογές για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017, μόλις έφτασαν και μας έχουν ήδη πάρει το μυαλό.

Chuck Taylor All Star 
Τα αγαπημένα sneakers της Converse παρουσιάζονται  για αυτή τη σεζόν σε νέα φωτεινά χρώματα με βάση το κλασσικό μοντέλο All Star από καμβά.
Ανάμεσα στις καινούργιες  αποχρώσεις που αποπνέουν 100% καλοκαιρινή διάθεση είναι το σομόν, το λιλά, το μπλε ελεκτρίκ, το βεραμάν και το κίτρινο.

CONVERSE
CONVERSE

Chuck II Family Gum
Το γνωστό πλέον Chuck II εμφανίζεται με σόλα rubber gum στο χαρακτηριστικό χρώμα της καραμέλας αντί του κλασσικού λευκού, ενώ παράλληλα διατηρεί τα χαρακτηριστικά του αναβαθμισμένου μοντέλου της Converse, όπως η εργονομική εσωτερική σόλα Lunarlon της Nike.

CONVERSE
CONVERSE

Basketweave Fuse
Αυτό το μοντέλο των Chuck II συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την άνεση με μία ξεχωριστή και stylish σπορ πλέξη στην εξωτερική του επένδυση,  η οποία θα τραβήξει τα βλέμματα όλων, αλλά πολύ περισσότερο των sneaker fans.

CONVERSE
CONVERSE

Open Knit
Το μοντέλο Chuck Taylor All Star II Open Knit αποτελεί την ιδανική επιλογή για την καλοκαιρινή σεζόν με το ελαφρύ δικτυωτό υλικό στο εξωτερικό του, το οποίο επιτρέπει στον αέρα να διαπερνά, διατηρώντας μία δροσερή αίσθηση σε υψηλές θερμοκρασίες.
Το υφασμάτινο ραμμένο σήμα, τα βαμβακερά κορδόνια, η ενίσχυση γύρω από τον αστράγαλο και φυσικά η εσωτερική σόλα Lunarlon αποτελούν μερικά μόνο από τα μοναδικά χαρακτηιστικά του που το καθιστούν ακαταμάχητο.

CONVERSE
CONVERSE

For women only Converse Breakpoint
Το Breakpoint της Converse αποτελεί  ένα skate sneaker που ανακατασκευάστηκε για μεγαλύτερη αντοχή, εξελισσόμενο από τον αρχικό του σχεδιασμό που προορίζονταν για  τένις. Η ενίσχυση στη φτέρνα εξασφαλίζει άριστη εφαρμογή ενώ η σόλα Lunarlon απορρόφηση των κραδασμών. Η εξωτερική σόλα από καουτσούκ είναι αυτό ακριβώς που περιμένουμε από ένα skate sneaker σαν το Breakpoint.
 

CONVERSE
CONVERSE

Converse Χ Missoni
Η Converse και ο οίκος Missoni επανέρχονται με τη νέα  συλλογή της συνεχιζόμενης συνεργασίας τους, παρουσιάζοντας σχέδια από τα αρχεία του ιταλικού fashion brand το οποίο φημίζεται για τα χαρακτηριστικά πολύχρωμα ζιγκ ζαγκ μοτίβα και νήματα slub, σε ένα συνονθύλευμα από γεωμετρικά ζακάρ.  

CONVERSE
CONVERSE