Shutterstock
Shutterstock
06|04|2017 12:31
SHARE
ΕΜΜΑ ΓΟΥΑΤΣΟΝ

Τα παπούτσια της Εμμα Γουάτσον που έχουν λίστα αναμονής, μας έχουν γίνει εμμονή


H Έμμα Γουάτσον απασχολεί (με την καλή έννοια) σχεδόν καθημερινά το Χόλιγουντ, τόσο με τις φεμινιστικές της ανησυχίες και τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία, όσο και με τις οικολογικές της απόψεις και την αγάπη της για το περιβάλλον.

Η νεαρή ηθοποιός έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί όπως μπορεί την εικόνα της προκειμένου να προωθεί καλές πρακτικές, δίκαιο εμπόριο και βιώσιμη μόδα. Έχει μάλιστα δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Instagram, το @the_press_tour, όπου αναρτά φωτογραφίες με τα brands του κινήματος της “ηθικής μόδας”. 

Πρόσφατα, κατά τη διάρκεια του promo tour για την ταινία “Η πεντάμορφη και το τέρας” η ακτιβίαστρια ηθοποιός, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram 2 εικόνες με τα πιο μοδάτα παπούτσια που είδαμε τελευταία. Επιλέγοντας ένα μαύρο body από τα Woron, παντελόνι  Gabriela Hearst και ένα πανωφόρι, η Έμμα Γουάτσον απογείωσε το στιλ της με ένα ζευγάρι μαύρα γούνινα sliders.

INSTAGRAM
INSTAGRAM

Tα sliders με την (ψεύτικη προφανώς) γούνα είναι του Νεοϋορκέζου σχεδιαστή Parme Marin και κοστίζουν περίπου 240 ευρώ. Παρά το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή τα περισσότερα μεγέθη είναι sold out στο σάιτ Reformation.com, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Want» και να ειδοποιηθείτε  όταν έρθουν σε στόκ. Τα sliders είναι χειροποίητα από το Μαρόκο και είναι βιώσιμα (φυσικά), καθώς ο Parme Marin αναμιγνύει ανακυκλωμένα υλικά με νέα αντικείμενα.

Reformation.com
Reformation.com