Tα 4 λάθη που κάνεις στο δοκιμαστήριο  | 0 bovary.gr
Tα 4 λάθη που κάνεις στο δοκιμαστήριο | 0 bovary.gr
17|04|2017 22:00
SHARE
ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΡΙΟ

Tα 4 λάθη που κάνεις στο δοκιμαστήριο


Η ώρα του δοκιμαστήριου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως η... ώρα της αλήθειας.

Γιατί να κρυφτείς από το σώμα σου, δεν μπορείς. Πολλές φορές, όταν δοκιμάζεις ρούχα πέφτεις σε παγίδες που σε οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε λάθος αγορές. Ποια είναι τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις την επόμενη φορά που θα βρεθείς σε fitting room;
 

1) Η νευρικότητα όταν δοκιμάζεις στενά παντελόνια:

Το φαινόμενο αυτό έχει όνομα: το λένε «Pants Nervous Breakdown». Είναι το «μπλοκάρισμα» που παθαίνεις όταν δοκιμάζεις παντελόνια. Ξαφνικά δεν μπορεί να σου χωρέσει το ρούχο που είναι στο νούμερό σου, αγχώνεσαι, ιδρώνεις. Η fashion blogger Μarie Denee συμβουλεύει: «Καλό θα ήταν να έχεις μαζί σου ένα παντελόνι ακόμα, σε ένα νούμερο παραπάνω από το νούμερο που φοράς σε περίπτωση που νιώσεις ότι σε πιέζει».

2) Δεν ζητάς παπούτσια όταν δοκιμάζεις ρούχα: Ενα συνηθισμένο λάθος που μπορεί να σε οδηγήσει σε απερίσκεπτη επιλογή. Μια φούστα ή μια παντελόνα θα δείξει πολύ διαφορετικά πάνω σου αν τη δοκιμάσεις με το κατάλληλο παπούτσι.

3) Αν ένα ρούχο σου αρέσει, αλλά είναι λίγο μεγαλύτερο, μην το απορρίπτεις: Η stylist Αllison Berlin συμβουλεύει να μην απορρίπτεις ένα ρούχο που σου αρέσει πραγματικά αν είναι λίγο μεγαλύτερο γιατί με μια μικρή διόρθωση μπορείς να το φέρεις στα μέτρα σου.

4) Δοκιμάζεις ένα ρούχο αλλά δεν κάθεσαι: Δεν χρησιμοποιείς το σκαμπό που υπάρχει για να δεις πώς θα δείξει το ρούχο σου όταν κάθεσαι.