Aυτό το φόρεμα της Diane Von Furstenberg κολακεύει τον σωματότυπο κάθε γυναίκας | 0 bovary.gr
Aυτό το φόρεμα της Diane Von Furstenberg κολακεύει τον σωματότυπο κάθε γυναίκας | 0 bovary.gr
19|04|2017 21:00
SHARE
DVF

Aυτό το φόρεμα της Diane Von Furstenberg κολακεύει τον σωματότυπο κάθε γυναίκας


Ενα από τα πιο κλασικά και αέρινα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που αγκαλιάζει με χάρη το σώμα.

Το wrap dress, το signature φόρεμα που η Diane Von Fustenberg σχεδίασε τη δεκαετία του ‘70 παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις απλά γιατί μπορεί να κολακέψει το σωματότυπο κάθε γυναίκας: έχει την ιδιότητα να τονίζει το στήθος λεπταίνοντας τη μέση και αναδεικνύοντας κομψά τις καμπύλες «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτό το φόρεμα θα μετατρεπόταν σε «φαινόμενο».

Επέτρεπε στις γυναίκες να ντύνονται άνετα και θηλυκά στο χώρο εργασίας τους.  Το γυναικείο σώμα άλλαζε αμέσως μόλις το φορούσε» έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η σχεδιάστρια. 

Είναι το φόρεμα που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, μια απόλυτα ασφαλής επιλογή που ταιριάζει σε κάθε περίσταση: στο γραφείο, σε μια απογευτινή βόλτα, σε ένα πάρτι, σε έναν γάμο, σε μια επίσημη, βραδινή εμφάνιση. 

Πριν από τρία χρόνια, το wrap dress έκλεισε τα 40 του χρόνια και το γεγονός αυτό έγινε η αφορμή για ένα πάρτι στο σόου της Diane Von Furstenberg στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης τον Φεβρουάριο του 2014.

Το wrap dress της κολεξιόν της Diane Von Furstenberg από την συλλογή της για την Ανοιξη και το Καλοκαίρι του 2017 ξεχωρίζει για την αισθητική του. Αέρινο, με αρμονικό συνδυασμό έντονων χρωμάτων. 

 

Η συλλογή -για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2017- του σχεδιαστή Jonathan Saunders για την Diane Von Fustenberg έχει χρώμα, «παντρεύει» διαφορετικά prints μεταξύ τους, είναι αέρινη, παιχνιδιάρικη, μας εμπνέει.

Ασύμμετρα φορέματα, pencil και flared φούστες. Ολόσωμες φόρμες και σικάτες παντελόνες. Floral, πουά, ρίγες, καρό,κεντήματα.