To μποτάκι-έκπληξη του οίκου Louboutin ακολουθεί την τάση Unicorn  | 0 bovary.gr
To μποτάκι-έκπληξη του οίκου Louboutin ακολουθεί την τάση Unicorn | 0 bovary.gr
30|04|2017 14:00
SHARE
LOUBOUTIN

To μποτάκι-έκπληξη του οίκου Louboutin ακολουθεί την τάση Unicorn


Η στιλίστρια Σαμάνθα Μακ Μίλεν δημοσίευσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ένα μικρό βιντεάκι μέσω του οποίου έκανε μια μεγάλη «αποκάλυψη» για τον χώρο της μόδας.

Ο οίκος Louboutin, πάντα πρωτοποριακός, λανσάρει το μποτάκι που θα μας απασχολήσει τον επόμενο χειμώνα –για την ακρίβεια, έχει αρχίσει από τώρα να μας απασχολεί. Ηδη από την περσινή σεζόν οι παγιέτες έκαναν δυναμική επιστροφή και το μποτάκι του οίκου είναι η πιο τρανή απόδειξη της νέας «επέλασής» τους.

Τα sequined boots, τα μποτάκια με τις παγιέτες του οίκου, εκπροσωπούν το «unicorn trend» (την τάση του «μονόκερου») δηλαδή τα ιριδίζοντα χρώματα στη μόδα και στα προϊόντα ομορφιάς. Τα glittery boots του Christian Louboutin με τα ιριδίζοντα χρώματα που κάνουν παιχνίδισμα στο φως, μας πήραν το μυαλό.

Η στιλίστρια Σαμάνθα Μακ Μίλεν με το διάσημο πελατολόγιο (πελάτισσές της μεταξύ άλλων είναι η Elle Fanning και Carey Mulligan) δημοσίευσε το βίντεο δείχνοντάς μας την ιδιαιτερότητα του παπουτσιού. Η μεταλλική του απόχρωση γίνεται… πράσινη, κόκκινη και χρυσαφένια.

Ο οίκος δεν έχει κάνει κάποιο επίσημο σχόλιο για το νέο του παπούτσι και δεν έχει δώσει καμία λεπτομέρεια για την τιμή του, το όνομά του και τη διαθεσιμότητά του.