AtoZGreek: Αυτές οι τσάντες και οι εσπαντρίγιες είναι ο ορισμός του ελληνικού καλοκαιριού | 0 bovary.gr
AtoZGreek: Αυτές οι τσάντες και οι εσπαντρίγιες είναι ο ορισμός του ελληνικού καλοκαιριού | 0 bovary.gr
ATOZGREEK

AtoZGreek: Αυτές οι τσάντες και οι εσπαντρίγιες είναι ο ορισμός του ελληνικού καλοκαιριού


Ανανεωμένα, για να γεμίσουν το καλοκαίρι μας με περισσότερο χρώμα και παιχνιδιάρικη διάθεση επιστρέφουν αυτό το καλοκαίρι τα summer accessories AtoZGreek με την υπογραφή του designer Κωνσταντίνου Βαρβιτσιώτη.

Τα AtozGreek είναι τα αξεσουάρ με σήμα το... γάιδαρο και όχι μόνο, το μάτι, το καρπούζι και πολλά άλλα που όλοι αγαπήσαμε τα περασμένα καλοκαίρια. Φέτος τα prints εμπλουτίζονται και έτσι εκτός από τα τρία χαρακτηριστικά και πολυαγαπημένα που αναφέραμε φέτος θα δούμε τα αξεσουάρ του beach brand να κοσμούνται και από το Ηλιοβασίλεμα στην Ιο, το χαριτωμένο παπί Mr. Duckie, το πρώτο Παγωτό του καλοκαιριού και ένα Φιλί γεμάτο αλμύρα και πάθος. Ολα αυτά επάνω στο χαρακτηριστικό ριγέ λευκό-μπλε καμβά! 

 

Και οι εκπλήξεις από την AtozGreek δεν σταματούν εκεί. Φέτος δεν θα μπορούμε να κουβαλάμε την ομορφιά, την απλότητα και την ξεγνοιασιά του ελληνικού καλοκαιριού μόνο πάνω στις τσάντες μας αλλά να τις... φοράμε και στα παπούτσια μας! Στη φετινή συλλογή AtoZGreek προστίθενται για πρώτη φορά χειροποίητες εσπαντρίγιες στο χαρακτηριστικό ριγέ μπλε/λευκό μοτίβο του brand, εμπλουτισμένες με την ισπανική παράδοση και τεχνογνωσία (οι σόλες προέρχονται αποκλειστικά από την Ισπανία). 

Παράλληλα, κάθε τσάντα AtoZGreek γίνεται φέτος ακόμα πιο ξεχωριστή, χάρη στην προσθήκη ευφάνταστων και χρωματιστών pins!

Ο designer Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης πειραματίζεται επίσης και με τις πρώτες ύλες. 

Τα τρία αγαπημένα prints, το Μάτι, το Καρπούζι και ο Γάιδαρος, ράβονται πάνω σε clutches από φυσικό καμβά, με μπλε, μαύρες και φωτεινές κίτρινες ρίγες και λουρί από δέρμα, για all day, summer chic εμφανίσεις.

Κομψά, αυθεντικά και χαρούμενα, τα summer accessories AtoZGreek έχουν καταφέρει μέσα σε δύο χρόνια να γίνουν πρεσβευτές του ελληνικού καλοκαιριού σε όλο τον κόσμο, υπενθυμίζοντας ότι η ζωή μας πρέπει να είναι ένα ατέλειωτο ελληνικό καλοκαίρι!

Nα σημειώσουμε εδώ ότι τα summer accessories AtoZGreek εκτός του ότι απεικονίζουν την... Ελλάδα -με καλοκαιρινή διάθεση- φτιάχνονται και αποκλειστικά στην Ελλάδα με τοπικές πρώτες ύλες και τεχνογνωσία. Ο καμβάς προέρχεται από ένα μικρό υφαντουργείο στη Ναύπακτο, το δέρμα από τη Νάουσα ενώ η κατασκευή γίνεται σε μία οικογενειακή βιοτεχνία στην Αττική.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα AtoZGreek στο www.atozgreek.com  και στα social media:
Facebook: AtoZGreek
Instagram: atozgreek